[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
做鏡粉首要條件唔係有錢,係要好撚有錢
ching你計條數俾我睇
我算你Jeremy生日會個partyroom一萬蚊場地費

fans集資一千幾百,入場費四五百,買fc啲濕鳩嘢又要一千幾百
加埋成2000一個人100個人都20萬啦,有幾多係俾返隻仔啊?

人哋姜糖神徒放銅鑼灣大屏,Jeremy fc放觀塘站咋,燈箱價錢差幾遠啊!frankie個仲衰,連燈箱都無

唔該viutv要12個fc出明細啊!
集資咪純集資,整燈箱、禮物、應援果d掛
生日會還生日會,入場費係另計,買野都另計
不過老實,fc無話一定要人集既,自己想集資幫粒仔做宣傳咪集囉
但有d fc就會係有集資過既優先有得去生日會既資格
我對某d成員真係有保留

1020 五大訴求 缺一不可
100個人都有集資同買嘢咩? 仲要個個集一千咁豪?
講到明集咗資嘅優先去,邊個敢唔集啊?
仲要集得最多嘅前十名先有Jeremy簽名嘢
講真有幾多個普通fans會咁大愛集資一大筆錢比fc做宣傳
有錢都留翻自己送禮物比隻仔 東華買圍檯同班仔影相啦
我唔知佢係唔係真係拍,係你哋講到似層層

睇我都睇姜濤啦,鬼得閒留意粒墨
我以為窮人唔配做姜糖神徒 原來unicorn都係
雖然片係幾個月之前拍攝的
唔知而家係咩關係
但果一刻嘅用意係擺明同墨有關
如果粉絲仍選擇呃自己話係巧合
只是自欺欺人,「默默」已經擺明提佢啦,重覆十萬次呀!!清醒吓!
Up乜春啊咩撲出黎講其他野咪撚懶醒啦傻閪
沒有最cap,只有更cap
唔好以為講粗口好叻,露底無品
你照討論其他topics,
我只是舉例有其他會員喜歡講其他野(唔關姜濤呢單野)
其實你不停提粒墨又要姜仔粉絲醒你用意係咩? 你想姜濤脫粉咁你粒星就可以順利上位? 你成日你地偶像你地偶像拍拖, 咁睇怕你都唔係姜糖

其實係姜糖心目中姜濤開心就夠, 佢之後既表演唔好再 hea 住做就已經夠

我諗鐘意佢既係因為佢上台既嗰種光, 嗰種攝人既星味, 而唔係佢係唔係 A0 , 如果佢一世A0 我諗仲恐怖, 會俾人懷疑佢係咪正常男人

如果粉絲係因為佢係A0 先鐘意佢我諗呢啲粉絲先至要醒下! 娛樂圈入面藝人係娛樂大家, 無必要連條屎腸都反出來俾觀眾睇, 藝人從來都係包裝出來既商品, 你睇得開心就買, 唔開心可以出門轉左唔會有人為難你

係呢度講 Mirror 任何人都可以, 12個人已經夠多夠亂, 九唔搭八既街外人可唔可以唔好再提, 你要追擊姜濤你有道理請繼續, 可以鬧佢忘詞高音唔穩等等, 無謂既其他人無人有興趣想知, 謝謝
連登唔爆粗仲係連登咩? 都 onL99
究竟姜仔對粒墨對得多,抑或幫佢影得多。近墨者黑,連表情都學埋佢,又巧合牙?邊有男仔做呢啲咁撚樣表情,short 上腦。班fans 又話可愛?佢學哂粒墨炸!

而家係有班人想係Mirror 討論區「限住」人地討論D咩話題,唔想人講姜濤的愛情,
用心何在??偶像傳緋聞好正常
我一早講過呢度唔係北韓一言堂,
你亦無權代表姜糖發言,大家點睇會自行判斷。
藝人拍拖好正常,唔認也有自由,我地連討論都要被罵,你慳D啦!你係邊位??
蛋白粉去捐血?唔多覺眼有提過
全部去捐定點?
認同
咁唔鐘意咪脫粉囉,姜濤嘟咀都關條女事,
創作力量同幻想會嚇你一跳
講其他嘢就係掩飾真相 事實係姜濤拍唔拍拖,I don't care
牙你老母
Jeremy個燈箱好似係同人聯名添咋
因ton個件衛衣成本一定貴過神教件爛鬼tshirt
而家所有所謂褔利都要睇有冇應援,神教講明集資都係應援
最唔gur係之前好多人想要tshirt,佢死都唔出,最後要集資勁多先有,玩死啲無錢嘅人
好多藝人都嘟嘴影相喎!你唔列晒出嚟?
咁都有得廢up一餐
你自己識講呢度係連登討論區呀,
唔係ViuTv討論區呀,討論愛情都唔得??
如果是ViuTV討論區,你都無理由唔俾人發聲!
而家你成日 up 條垃圾既相上來做乜鳩先?? 如果姜濤拍拖佢女朋友都要俾人討論, 咁其他仔既女朋友你唔能 up 埋上嚟?? 你厚此薄彼得咁緊要既? 洗唔洗Mirror 成員既老豆老母都 up 上嚟呀? 關事呀?

而家你一開始講就俾人話咩? 你 up 完又up , up 完又再 up 疲勞轟炸先有人頂唔順叫你咪能再 up 啫! 條垃圾又唔係靚, 呢度講 Mirror 架你係咁 up 其他人 ig 你覺得無問題? 其他11個仔唔值得受你尊重呀? 你識唔撚識尊重其他團員架?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞