[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
神教不嬲都係柒嫁啦
大是大非ge嘢都冇d意識
唔關公唔公開條數事
係公唔公開都係柒
呢啲咪就係我所講嘅冇咁大個頭唔好戴咁大頂帽
如果唔係場地攝影全部揀貴嘅再加要比三萬幾蚊去送中,啲紀念品真係要賣咁貴去幫補?集資1000但係得勁少嘢?
啲嘢揀到勁貴最後啲錢邊個比?咪fans囉
你fc班人有錢比得起,好多學生想去都去唔起呀
你哋可以話無錢就唔好去追星,但班人好明顯冇考慮過我哋學生感受
原來Jeremy FC 200幾蚊喺合理架
咁點解上面喺咁鬧,搞到我以為買貴咗tim
幾蚊買到枝波棒糖架!唔怪得上面某位喺咁追擊啦
神教唔喺不嬲貴咩,完全買唔起ar!
買翻啲經濟FC應援算數
教主生日會無去ar 窮人比唔起錢去咁多個生日會
默默去免費活動
點解全部posts 都係講fc
冇新歌
廣告黎黎去去得幾個人有
連MIRROR GO都冇埋
仲有乜好講?
佢厚面皮唔撚係第一日既事 admin都冇做仲成日刷存在感究竟係做乜鳩聽聞AK生日會有片睇唔知見唔見證到老母上台一幕

鏡粉1020尖沙咀見
生日會一個接一個 講下班仔係生日會既表現 都想比較下
我見其中兩個$380
admin大大,你嘅意思即係,生日會的確cap鳩fans水,但會用返係Jeremy以後嘅應援到?

ok,大家都收到啦,就睇下你哋跟住用返幾多出嚟,生日會連小小慈善捐款都無做,咪撚又再賣貴价應援物,你哋生日會仲有大把錢未用完啊!

大家會睇實你哋!

係咪cap水,有腦嘅人都睇到,咪柒再兜啦
cap得咁誇張,仲要態度咁撚惡,我有錢都唔想再俾你哋賺,幫Jeremy趕粉你哋都算叻
Btw价你老母
邊到有片睇?
可能好得Stanley 歡心呢?🤷🏻‍♀️
everything個 YouTube channel 好似係
唔齊 早排撚拎哂
樓下貼左圖我再形容下
個紙質係宣傳單張咁樣
A4 界開三份
佢應該以為好多人好鍾意佢
暗屌佢有幾撚多佢可能真係唔知
不如你睇實你自己響度比幾多人屌過你吹到人賺左廿皮先啦
千其唔好再比錢fc賺呀
fc賺少你一個會蝕死嫁
呀不過你好似話100個unicorn個個都比二千去個生日會
唔知有幾多個同你一樣咁叻叻同fc割蓆呢
記住所有應援品唔好買 派手幅小卡唔好要
做散粉啦喎

唔夠人講就收一收皮捐翻入你老母個閪度
唔好撚出嚟係咁屈人屌你就係admin
就係唔係admin都睇你唔過眼呀柒頭
佢地?邊個有答?可以公開係tg話到事又答到咁確實既問題答案,除咗「細」admin之外,應該無人做到呢個位,我又唔見呢位admin有講到,我驚我miss咗
咁又真係唔一定要放圖既,見你實牙實齒講到dm問過,又話有得買,先問你放上嚟睇下姐

其實樓上都有清話你係admin啦,係度扮野mon post,咁你無dm圖都好正常,明既

Sor囉,我唔應該追問你
其實係香港捐都得啦,都唔知送中做乜鳩
屌講到而家我都仲係未知Jeremy fc究竟派d嘢有幾濕鳩
睇ig d周邊都幾靚但冇標價
有冇人可以圖連價錢放上嚟?
神教多金主就真,諗下送親d禮物都係有牌子,又戒指又耳環,最近果次活動頭十名先有福利,好似話神徒仲多過姜糖,仲有東華買咗成圍呢
Lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞