[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
其實諗落都幾撚慘
做fans做到做埋義工仲要比其他fans屌
不過衰on 9果d fc又真係抵屌
咁官方fc究竟幾時有

垃圾viu都冇諗過要搞,依家義工都大把人爭住做都只係因為好多人都想霸住個仔,完全唔係為佢好
不了了之左啦
Mirror都就快一年
仍然冇官方fc
仍然三首歌
仍然tg圍威喂
跟住又有新一班仔
神教即刻立見高下
就算唔屬FC 嘅都做好多野
為仔仔好定抑或係想個仔留意
真心好想知點解要收fans咁撚多錢,但係都搞得咁撚差
盤數呢屌!起碼人哋ian fc最後都有公開
神教完全係黑洞,除咗個濕鳩生日會,前前後後都集過幾次資,究竟啲錢係俾班仆街admin拎咗去做咩
[url][買嘢送比教主,但用私人名義/url]
著草
我都係今日先知原來去一去生日會要$2500咁貴
買蝙蝠俠同Lee 同教主影相
東華一圍
$2500!咁貴!憑咩呀!
咁要問神教偉大嘅admin
入咗敎你就是佢的人,唔好咁計較果一千幾百喇
我冇錢同fc咁玩落去了,sorry教主,其實我好愛你的
加上我真係好唔順氣啲錢拎咗去送中
捐大陸圖書館真心on9
比錢fc個仔又冇錢收,買佢啲代言買飛睇show仲好
妖!又傳情⋯⋯可唔可以唔好係呢個字?
講到口臭佢都聽唔入耳架啦, 由佢撞吓板啦, 俾人呃晒 d 錢無錢養父母佢先識驚架啦, 阿爸年紀又大, 阿媽身體又唔好 , 一個20歲既男人追尋緊夢想既時候應該做咩我諗佢都好應該知道

用得呢個“字”粉絲就算唔捨得嬲你都一定會罷買! 咁你 target 仲會有咩人?? 做野唔諗下後果既,冧女唔係咁做架, 如果係佢迫你表態咁係害緊你咋知唔知呀 ? 一個好既女朋友係會默默守護你, 幫助你, 唔會令你俾粉絲誤會同嫌棄 。。。
拍拖咪拍拖囉,你班人平時又話想佢拍,而家人哋真係拍又要鬧,係咪玩嘢
條片六月拍嘅,係咪傳情都好,都改唔番啦⋯⋯
呢度d 人,最憎人講粒墨,但你地偶像姜仔都成日掛住粒墨,Men UNO 訪問都要提住佢。
姜濤的默(墨),乜都話默默(墨墨)乜,默默物。
好心姜仔唔想飛人唔捨得粒墨就認咗佢,唔好成日提住佢,攪到大家睇到眼火爆。唔好講又巧合呀!

https://www.facebook.com/132296510124280/posts/2714210798599492?sfns=mo
最代表到自己係'默'字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞