[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
曾經刀,好似你先係打手,每次,不停斷定姜仔不是和粒墨拍拖,轉了話題,你一樣咪照回人地又再話冇拍拖。
今日都撲出來䕶駡仲唔係,我本想唔再講都忍唔住。
會員「曾經刀」每次都係走出來轉話題,我都發現係。
如果真的無拍,點解又咁緊張要怕人討論,怕什麼......
開兩個account自己撐自己?
兩個統一口徑,無fact check扮有fact check話我「成日出來轉話題」?
Felicity係P牌仔,即係呢個account先係真身啦
你究竟為左咩要晌到炒作粒墨同姜濤?
其實佢有冇拍拖係唔怕人討論
我係怕你呢d白痴粉騷擾人,拖累全部鏡粉都畀人當係白痴
在連登討論區討論Mirror及姜濤好正常,
發言既人可以是任何人,不一定是鏡粉/姜糖,
有眼睛會自己睇,你唔使話人地係「白痴粉」,
呢三個字已經暴露左你無口德,你用字粗俗先係「拖累」呢度,
我用字從來好斯文,更沒有騷擾人,如果一個言論斯文既人會
「拖累全部鏡粉都畀人當係白痴」, 一定唔會係我啦.....
你自己才知自己係咪打手,我沒有說你是,只說你一出來就轉話題。
所以真身係扮好人扮斯文,需要時出來扮正義扮中立
另一個身份就做癲粉,鬧人搞人唔使負責任
難為其他鏡粉要孭埋你作既孽
我只有一個account,不認識會員Felicity,
不要胡亂作嘢,曾經刀,你係咪打手唔緊要,請做人要有人格please。
咁有趣?
Felicity晌到發癲、鳩估、捕風捉影、騷擾人、死咬唔放、死唔斷氣你唔屌
有人質疑佢身份時,你就出來屌?
仲要上升到人格問題?
你仲想用呢個account扮好人扮幾耐?
有人有同一觀點就話人兩個ac
無point 同人講就算巴啦

唔通有人撐你,我話全部係你d friend 咩
好人account拆唔掂又轉返返來呀?
而家我話你「白痴粉」你唔嬲
反而第一時間出post幫佢澄清你地無關係?

你試下兩個人考試錯既地方一樣,你答老師兩個人有同一個觀點唔得咩
睇下老師信唔信你?
咪咁啦大家都唔想姜濤中伏姐!
如果好似你咁講就梗係天真啦!
問題係有娛記影到佢哋都一定會否認,除非真係咁失策影到拖晒手咀晒就冇得好唔認!
仲有從來冇人覺得粒墨會係受害者,只會覺得姜濤係受害者⋯⋯ 就算有冇拍拖呢件事發生,結果都係一樣,姜濤永遠都係高高在上唔會有人話佢不是,佢永遠都係啱嘅那一個!所以你所謂嘅冇腦垃圾死港女永遠都係一地都係⋯⋯ 因為鍾意得Mirror都係港女派(包括我自己)!
你用錯比喻,你竟然用考試答錯題來比喻兩個人的觀點一樣?
九唔搭八!不要拉低討論區質素,
我同其他會員有類似既睇法就係一人用兩個accout?
你完全無邏輯可言......重申我只有一個account
你既留言我會特別留意,因為你傾向誤導其他人......你自己才知自己係咪打手。
你都EQ 幾低,我被d 盲粉話我鳩估,點點點,又話我係打手,又話d 野大家睇過哂,唔好再講,我停了。但你自己又可以繼續出post FF姜仔冇拍拖。多一個人駁下你,你又神經刀咁不停鬧鬧鬧,到底你鬧乜春,叫人收皮,你自己又唔L 收。
你話你係無腦垃圾死港女我係同意既
但係可唔可以唔好拉埋全部鏡粉落水

如果真係有娛記問
到時粒墨可以否認之餘,再spin去自己點俾姜糖騷擾
之後娛記再問姜濤,姜濤代姜糖出來向粒墨道歉
然後無人會訪問姜糖
標題: fans騷擾粒墨,姜濤代道歉
然後外人會對鏡粉有負面印象
唔想同鏡粉混為一談
結果Mirror吸唔到新fans
舊fans又課金課到窮
最後Mirror收入萎縮散band
我真係多謝你呀
吊完啦好冇
請你一個人繼續盲撐,保住Mirror成隊人收入。
你最關心Mirror收入。
我只係認我係港女派,但係港女又如何?死垃圾港女呢啲咁嘅說話係你講嘅啫~

冇諗過你可以FF到去呢個層次!

姜濤同Mirror有咁多粉絲記者係唔會得罪的,寫都唔會寫衰粒墨!再講粒墨咁樣回應啲post又講晒粗口又鬧姜糖我又唔怕呀!
寫都會寫衰粒墨唔會寫姜濤衰**
呢到討論區高質過咩?
之前Felicity晌到鳩估、咬人、同粒墨私怨大過天好高質?
姜糖神徒互屌好高質?
由頭到尾個討論區就低質到無論

你話我傾向誤導他人
咁我既言論又會導向其他人去到咩處境?
Felicity既言論又會導向其他人去到咩處境?
你地鍾意講八婆野,咪自己開group傾囉
使乜晌連登公開屌?
你話好似ianology咁俾人踢左出group,要公開件事同官fc攬炒就話唧
而家單野放上連登屌,係咪有人希望有娛記mon post會炒起件事?
如果炒得起又對邊個最有利?
係討論區傾Mirror既事,有幾低質?
我說你傾向誤導他人,是說你既出發點,但你唔會成功影響其他人,
你叫人私下自己開group傾更是好笑,你係金正恩獨裁者?
會員可以係連登傾有興趣既話題,需要維穩禁聲嗎?
都是想問同一句,你怕什麼? 你覺得偶像唔可以傳緋聞?
你做咩要「維穩」?會員公開討論咪公開討論,香港人權利!
即係你覺得娛記搵姜濤解釋呢單野會得罪姜濤?
娛記搵姜濤解釋係盡記者本份喎
姜濤新人來咋喎
仲要行清純偶像派
娛記可以一個報導寫到姜濤收檔
你可以參考返當年陳曉東張柏芝單野
Mirror討論區傾Mirror梗係無問題啦
係傾粒墨有問題唧
請問粒墨拍拖關Mirror咩事呢?
否認左仲要死咬唔放
係呀,連登可以傾任何話題呀
但唔該唔好晌Mirror討論區講唔關Mirror既事囉
想知姜濤有無拍拖,你去ig dm佢問啦
晌到估估下,捕風捉影來把撚呀

仲有,根據你咁講法,你都係傾向誤導他人喎
我講緊你個出發點咋
我話你想炒作單野幫粒墨上位呀
因為你就係粒墨既其中一個分身呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞