[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
Alton之前有講過咩野?咁你有無份捐呀?
討論區的原意係俾想討論嘅人留言
而唔想討論、或無興趣睇的人就自行離開
道理好簡單!
而唔係唔想睇嘅人叫留言的人收聲
大家唔好再理佢地喇!唔啱傾唔好傾喇,留意番佢地幾個個名,幾有心入嚟討論
但係Frankie係谷到叫人唔好講政治喎
我在隔離政事台都有留言討論HKDI的cctv事件
成個台的人都不斷講緊同一件事,唔通又要被人投訴??
你冇興趣某個題目,唔代表我唔可以關心
觀塘店都算貴嘅站
應該好過巴士站
唔係呀嘛 佢點都好過果班星2喇
應援物可以簡買唔買都得 集資都係
我就冇集資都去到 買左小小應援物
MC又有細貓 時間又算係咁多fc黎講算係耐
之後又有抽獎禮物 30幾張簽名postcard 10幾張簽名poster 5封Jeremy手寫嘅信 大約有一半參加嘅人會有抽到禮物
又有安排一個人人都有份嘅禮物環節 fc買左yes啲野送比fans
而且個個都會收到fc嘅回禮禮物 入面有一個係鎖匙好高質 每人有兩條
Admin都要返工 搞party都好攰嘅
所以400蚊黎講 其實都幾抵
估唔到班仆街神徒借教主名義攞著數
唔知佢咩原因啦,但佢ig之前好常表態
好似有人仲係星2 admin添
第一集都見到d神徒圍參賽者
原來有咁多野,聽落都唔錯呀,樓上做咩講d唔講d呀
成日都影到佢哋
攪錯呀,仲出埋鏡慌死冇人知
如果唔強迫集資咁$400聽落又ok喎,最緊要大家玩得開心
咪又係cheap,整件tshirt好q平囉,fans個件幾十,憑咩佢要一千?!
其實除咗k姐,真係fans嘅都知a字admin玩殘神教啦
淨係識admin&friends點會唔走粉啊
哇,好撚多謝啊admin大大們
postcard同匙扣洗幾錢啊?
講到明集咗資嘅優先去,邊個敢唔集
學生唔食飯都要逼住擠啲出嚟啦

無去過其他仔生日會嘅咪覺得你哋抵囉,去過有對比就知幾cap水
人哋其他仔生日會送公仔同PB,送衫同帽,你送postcard

講咁多如果真係無cap水,怕咩出明細啊
唔止神徒啦頭幾集仲有花姐即場指住篤爆有揸住因ton手幅嘅粉去圍星2仔
早2集又有2個糖接受埋訪問,話撐酒粒仔
有個仲要著住姜fc出嗰件糖tee,同玩過MG問答環節
節目好似仲有播其他粉,不過比較印象深係呢啲
Ak個班睇aiden?
A字admin點玩殘法?more
樓上似係忠蛋白粉 fc live都睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞