[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
課左二千銀果個
放上嚟啦
想睇呀
記住標埋價喎
依家連星2仔仔都有生日會
係啊 冇做慈善捐款,但佢地有去做義工喎

不過你先入為主覺得人地cap水,FC派埋錢俾人追星你都覺得人地cap水啦,畢竟你覺得一個fans起碼都出2000,FC係你眼中一定好rich嘅
我記得周邊全套加九折好似200-300左右

一打唔使找
係比話人賺廿萬果條戇鳩的
每次聽到佢同frankie唱歌就覺得佢地影衰Mirror 點解可以成年都咁難聽無進步
Dancer唱歌 注定坎坷
班仔入面邊個真係可以有料單飛???跳唱要ok要有綜藝感有口才
200-300?咁抵
可唔可以講下有d咩呀
但拍mg又要有牌既人優先喎
廿萬撚
做咩笠水呀
等撚左你成日等你放圖放價錢上嚟喎
牌唔係fc / admin提供? 原來要自己買
其實ig有
totebag、小卡簿、長毛巾、zip bag、A3 Poster、A4 file、明信片 (一set三張)
我知道有啲仔嘅牌可以向fc買,亦都可以借,我借過,完咗表演還返比admin就ok
最近Mirror入面有無人放假去旅行?
邊個成員的 IG story靜到飛起?
Fc都有提供,不過初頭開拍果個月,fc內定咗人選去,就話係有買牌既優先
睇咗有好多野喎,都幾靚,200-300都抵啦
咁抵都要屌
啊半脫粉admin大大,你話無去生日會無集資買嘢,仲激動過去咗嘅unicorn
其實啲應援物睇fc IG已經有曬,幾百蚊一套
咁係咪設計得個圖靚,去淘佬整張postcard就會貴過人哋其他fc整嘅公仔 PB 衫先?人哋生日會都係賣幾舊水,你當鏡粉無自己去淘佬整過濕鳩嘢?
仲有賣應援物同集資禮物係分開收錢㗎,生日會出場費都係要另外錢㗎,三樣加埋唔洗課金一兩千?
你係都要堅持fc無cap水,咁我無嘢好講,反正大家有眼睇,一講出明細就話驚Jeremy身價比人睇到,仲緊張過有出錢嘅人,既然大大你話cap咗嘅水會用返係後邊應援上,我都希望係咁
準備出去發夢,街上見
見AK點名多謝post埋兩位Admin相,唔知老母會唔會好傷心?
唔好咁嬲喇,可能整嘅量少成本比較貴卦,星座燃fc無喇喇出咗出道一周年set最貴都賣$450喇,都係Jeremy 果D野咁上下!反而姜仔fc一周年玩遊戲有禮物送,希望各admin大大以後有錢嘅咪嘔返啲出嚟整下小禮物送比啲fans氹下大家等大家開心下囉
你成日拎其他人FC有公仔有PB黎比較做乜啫
係咪你自己預設咗去得生日會就要有呢啲嘢?
都有好多其他成員嘅生日會係無公仔無PB都係咁上下價架喎
點解老母無啦啦唔做Admin
明明之前擊退左大汗汗轉會
依家自己都脫埋

BTW原來老闆有follow曬班Admin
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞