[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
如果支持者就係打手咁呢度大把打手啦(包括你自己都係)!我係特別鍾意Ian姜濤同AnsonLo,我係打手就唔使之前寫咁大篇肺腑之言啦,直接踩人咪得囉!烚吓烚吓
Well.... up to you! 隨得你點講⋯⋯你話係咪係囉!我自己知唔係咪得囉!
阻一阻你地討論
麻煩善用不推文
你有幾唔想佢地進步呀?
差唔多出道一年啦都hea跳

係心態上呀 覺得跳舞唔叻就唔重視?
咁又話想做全能藝人?
花蛆你搞搞佢啦 你竟然容忍到個契仔進步得咁少

你都搞笑 搵twins幫佢兜
咪就係你咁講令到佢覺得咁跳都無問題囉
邊有進步空間
到底佢表演有幾分真幾分假
屌原來回錯
開po啦
edan係娛樂風雲好正
睇完造星2 發覺lokman真係好鬼正
睇預告片,MIRROR同stephy套排球劇幾正咁,AL啲戲好咗,成班仔仔好青春viutv今次係拍先好,信任的遊戲都無咗下文
https://m.facebook.com/watch/?v=1446076132213173&_rdr
想問信任遊戲游咗去邊? 仲叫人點信任呀?
新前傳嘅排舞幾好睇!Mirror好正
新前傳明顯睇到mirror屌打造星2
雖則契仔都係跳得好7
但其他本身好撚普通既都跳得好左好多
個劇本柒到咁
算數啦
真心 有時跳得最差唔係契仔
仲有邊個
Alton?

姜濤昨晚先出IG story, 墨之後出IG post,
「這真的是我」、「這不是我我不是她」呢兩句不要只有我看到,個女仔動機係咩⋯⋯
墨真係好柒
又出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞