[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
其實連登冇分低質高質嘅,至在有嘢爆有嘢講大家一齊分享食吓花生咁姐!好多嘢係唔make sense ,咪睇吓自己想唔想睇想唔想加入埋一份傾下討論下囉!揀啱topic中嘅咪一齊研究研究,唔想咪skip咗去囉!冇壞嘅
夠啦,做乜成日提我咁多。係,我係唔like 粒墨,但你地又話我係佢,仲無稽,你終於講真話覺得我同粒墨有私怨咩,你勁鬧我,咬住我唔放,你其實係粒墨,定係佢打手,想鬧9番我,宜家係你延續呢個topic同成日提娛記,我從來冇提過娛記。我在連登發表,這是我的權力。你咁驚娛記爆,你叫姜仔真係唔好同粒墨一齊,狗仔咪一定唔會跟到,洗乜驚。

你認為呢個討論區咁低質,咪走囉。
你寫的:「但唔該唔好晌Mirror討論區講唔關Mirror既事囉
,想知姜濤有無拍拖,你去ig dm佢問啦。」

姜濤的事就是關Mirror的事,我係度討論光明正大。唔使你批准!
正如我係連登時事台討論831太子站事件,我有權利討論,你唔好
叫我直接ig dm盧偉聰問佢,你完全是想人禁聲,怕到心虛.....
當年陳曉東都好乖好清純好多fans
結果女方扮受害者出來喊兩喊,咪又係要著草去台灣
仲要陳曉東當時唔係出道一年都未夠既新人
雖然姜濤被譽為超新星
但係都有文章寫姜濤開始後勁不繼,派歌成績一般
好快年尾派成績表
如果姜濤有負面新聞纏身
畀Ian爬頭拎左新人金
姜糖就真係喊都無謂
淨係可以繼續嗌「花姐淨係捧契仔」
姜濤既事當然係Mirror既事啦
係粒墨既事唔係Mirror既事唧

請問粒墨ig出咩關Mirror咩事?
係咪夾硬話佢ig關姜濤事就可以晌到討論?
咁係咪求其一個想上位既網紅
晌到開個account話自己ig某個post其實係同姜濤flirt緊
就可以晌到借頭借路搏上位?

如果你係都要晌連登傾,go ahead
但係唔該去娛樂台開個新post
唔好晌到搏上位囉
你又話收皮既,我已經特登唔覆你
結果係邊個想延續呢個話題?

你究竟知唔知連登係公開討論區
你低質咪算囉
做咩要同鏡粉攬炒呢?
咁即係點,連登都要一言堂,話呢度所有姜糖同花姐一樣用人頭擔保,姜仔冇拍拖。好唔好?睇怕宜家花姐行出黎,200% 唔敢再咁講。你講張栢芝陳曉東單野無意思,唔係扮細,呢度相信冇乜人知你講乜。

你不是回覆我,但不停提我個名,不停鬧我做乜9。仲有,你不停FF 講如果姜仔點點點,什麼契仔點點點咁L長氣,連n 世代d 人都講埋出哂。暴露哂年紀啦。
屌,你地收皮啦,成班係咪活喺平行時空
今日咁撚多事仲喺度講自己啲私怨
不推文回覆啊屌你
成班訓係姜濤床下底咁
係咪拍拖都要講咁撚耐
弱鳩智,出面打緊仗呀屌你老母
有粉絲被捕
姜濤拍拖關我撚事咩
真係睇燃到燥底,你地偶像係咪拍拖講左好耐,係真係假都唔關你事,人地有人生自由,咁大個人,終有一日都會有女朋友,有錢有樣佢鐘意要點揀點識朋友都係佢既私生活,你地班支持者可以不滿可以發洩!接受唔到唔like咪走人囉,揾個件啱心水,cls講完又返轉頭再講,重覆又重覆,食你地花生都睇燃到厭!好心私怨私了啦,你地擺d野上枱公審咁款,又暗示又明示,想你偶像如夢初醒知道世界好醜惡,謠言又好,真事又好,信又好唔信又好,我唸你地都係想佢睇到傳到佢耳邊,覺得為他好,但係不停私怨不停喺度嘈,互相攻擊到年尾跟住屌到下年冇意思,根本就係落井下石,好心收下把口,做d有建設性既野去支持你地所支持既人,人氣大不如前,好心收下口當積福!
所有鏡粉都要齊齊整整啊屌
鏡粉發夢一定要小心 不被捕
齊上齊落啊
Sor ching 琴晚太撚心痛太快手
姜濤拍唔拍拖關我撚事咩,鏡粉要齊上齊落啊
見到有fans被捕真係堅唔開心,希望佢平平安安
有粉絲被捕
所有鏡粉都好唔開心
今晚麥花臣開唔開得成鏡粉都會齊上齊落全面閞戰
應援被捕鏡粉
係Mirror討論區唔可以傾成員嘢係咩世代, 我如果喺呢度講Mirror 嘢就代表我冇理政治野?係咪我做過啲乜都要寫晒出嚟㗎,on9
出面發生緊咁大件事!咁你地又走入黎呢度?

人氣drop 就要佢自己檢討一下喇,一有時間就掛着去拍拖,好心練下啲歌,高音位又上唔到,已經忙交,又顧唔到咁多野,新人爆紅左,要維持,但又未夠實力,不能單靠個樣,掛住溝女。只能怪自己唔爭氣,我都好激心

我只係想討論單野(成日話已經討論過,係你地討論過,我冇討論過,即係你哋討論完我就唔可以再講?!!!)呢個就係大家要爭取的言論自由

我就要俾人插都唔出得聲!什麼私怨?宜家有人誠信受到質疑,我想睇清楚佢係一個咩人,唔得咩?佢連自己偶像小豬條片,都攞埋出來撑,我都好失望。原來呢度咁多維穏
佢唔爭氣咪脫粉囉,鬧乜啫
佢係衰的話經理人會話佢,fans憑咩鬧偶像?
屌你老味激咩心?姜媽咩
唔係維穩,係覺得你弱智
姜濤拍拖關你叉事咩
咁唔鐘意咪脫粉囉
你都痴鳩撚柒線
唔撚鍾意就唔好睇啦仆街
呢到係講mirror呀
Mirror唔撚係得一個姜濤呀
屌你洗足幾版都唔撚心熄
又冇point淨係識無限loop
屌你正一林鄭上身
死藍屍死撚柒開啦
屌你老母你返去睇肥媽啦仆街
夠喇你!煩唔煩呀?不停摷啲嘢嚟講抺黑姜濤,抺都抺夠啦
真係煩到咩咁!表現差咗一定關拍拖事?廿歲未定性會心散唔出奇。睇得出佢都知錯,近呢幾次表演病住都出盡力啦!佢病緊都博晒老命咁跳係上唔到高音就俾人捉住係咁講
今晚原本去睇Error,而家完全冇心情睇
覺得今日都係要出旺角,不過唔會係為睇show
點解唔取消或延期?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞