[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
原諒*
Edan po口罩相上埋新聞
好似最少3萬8
Frankie 係ak仲係喜茶撚果時有係ig表態過
咁AK都有嘅
其實我估12個都黃架啦
係睇有冇出聲姐 公司應該唔想佢地出咁多聲
佢講2500係因為集資+買場入面既野+入場費姐,唔集既話係唔洗咁貴,但神教集1000都好似有成套啦
因ton集1000係無成套
Lokman 佢地本身果個班底應該全黃,即係因ton同dee佢地果班
係!突然有幾個人又撲出來講其他野
例如會員「千種晨光」、「壞孩子」、「能源標籤」等,大家可以繼續討論關於Mirror,正如我想討論姜濤一樣,唔使被人帶風向,只想表示,
企圖掩飾真相的人,明眼一睇就知,香港人好醒目,唔好自認呀!
前排見公開招聘新admin
都幾好笑,之前成班八婆夾埋迫走舊fc同admin,以家班八婆又自己唔做,唔知係咪內鬥攪唔掂
拍拖唔係問題
問題係姜濤一直扮A0講大話呃fans錢
仲有條女真係好醜樣+犯眾憎
唔好忘記Jeremy fc
集五舊水都係得爛鬼小卡+手幅
呢啲濕鳩嘢,平時fans都會自己整嚟免費派啦
其他fc唔係送公仔,就係衫同帽,或者PB

唔計集資,宜家個個仔生日會都收四五百入場費,仲要好多都只係去partyroom搞,場地費洗幾錢啊

唔該viutv叫12個fc都出明細!
你係咪攪事?你哋講姜濤同粒墨我無興趣所以唔參與,但我無撚叫你哋收聲。響Mirror post我講Mirror要畀你點名?
佢有表態過, 佢唔搞生日會都係因為唔想係呢個氛圍下搞.
中point!! Agger
個廣告隻字同獨白一出真係火都滾
呢個完全擺到明,「做自己」都行埋一邊
你憑咩話人地真係拍?是我的疑問句
仲要畀錢Viutv㗎,佢每次都出幾個人陪仔出席生日會係要收錢
係討論區提到另一些會員個名好平常
你做咩咁反感??我只舉例,你繼續講其他野
好貴,如果10個人每人都要3千8。
集資唔包場入面既野? 集資係做乜? 仲有幾多其他野要俾錢?
咁都仲唔係真拍?攞自己工作同社交媒體成日玩隱喻傳情好好玩咩?最慘係而家姜濤主動,以前得條女自己濕鳩講埋晒啲暗語感受,姜濤冇表態都還好!但係而家⋯⋯

琴日條片一出明眼人一睇就知咩事,以往班糖都會好雀躍傾番BB有幾靚仔可愛同埋廣告裏面啲內容,吹捧又好乜都好⋯⋯阿石頭大哥只係最初出花絮Story個個都讚不絕口,但係出埋條片有埋旁白,糖門都冇乜點出過聲!總之真心真係失望又失望⋯⋯
望就咁望
對唔住都要講句
如果有港豬或藍 果個仔會即刻跌落12

鏡粉 1020尖沙咀見!
第一次睇ASAP仲要係Studio Version,嗰陣覺得已經好好睇好正!我都係嗰陣對AL另眼相看,12個入面一路跳緊好難望唔到佢。今次佢哋話仲要再勁啲我都期待緊⋯⋯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞