[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
告一段落?分左手喇咩?
人地都講緊第二個話題啦
係你死唔斷氣咬住唔放
冇人回都要勁講
煩唔煩呀
Move On啦ching
而家一粒墨都咁睇唔開
姜仔第時有唔同女你咪要玩自殺?
其實你咁鍾意講粒墨,你係咪就係粒墨呀?
利用完姜仔就好收手啦
死咬住唔放煩膠到仆街
同意樓上。其實你係咪大粒墨?一直唔畀呢件事完
唔該你唔好再借姜濤上位
大家都憎粒墨,唔想提佢,我明,但大家逃避,唔准人講,一面仍FF someone仍然純真,不停盲目吹奏...

我都好想件事真的完,我就5L洗再講
點會唔比你講 但你要講啲新嘢先得㗎
Public ig 啲舊posts 想睇嘅人一早睇晒啦
一係你搵到新證據再討論過
件事完結與否都係得你講,你咁想討論不如直接dm姜濤
有冇人諗過,根本Felicity就係粒墨?
晌到扮姜糖出post鬧自己,目的係想炒作?

單野根本冇娛記follow
全程晌到捕風捉影
佢唔講根本無人理粒墨出咩post
講d野又同姜濤有咩關係
大家都憎粒墨,但似乎你最鍾意粒墨
就算你唔係粒墨,你都係佢打手啦
死唔斷氣,做打手做得太明顯啦

你想件事完,但就得你一個講完又講
正一廢老肥媽mode
又唔讀書~ 又唔做嘢~
淨係識講粒墨
我不是粒墨,我都冇矖幸福肥。
無人對粒墨有興趣
無人理你有冇晒幸福肥
唔該可唔可以收收皮呀?
入黎支持Ian BB
成日覺得Jer唱歌係嗌歌
其他人可以好似Jer咁嗌得咁好聽咩?
一入黎支持完Ian就話Jer係嗌歌
真心定假膠
收嗲啦ian條垃圾都撐
問心講Ian同亞Jer都唱得好,雖然唔知點解呢度有好多人都好似唔鍾意Ian,我估大慨可能因為之前玩MG黑面,但係我記得佢有訪問都講過話好後悔因為玩遊戲時認真左!Anyway呢度都係Mirror討論區,唔一定要支持你所鍾意嘅人先可以喺度講嘢嘅!就算更多人唔鍾意Alton同Stanley,相信呢度都會有佢哋粉絲!大家都係講尊重姐⋯⋯唔使下下人身攻擊話人垃圾嘅!
都唔係嗌嘅,唱歌用氣方法唔同啫!阿Jer把聲底都靚㗎!加上呢一年裏面嘅演出經驗佢都好穩定!所以難唱嗰一兩句通常都會交比佢係冇錯
我又唔覺得佢係粒墨喎!因為佢都講到粒墨有幾機心重同衰~正常如果佢係粒墨通常都會為自己講說話!
弱弱一講我都係喺度先知咁多嘢,好多姜糖可能已經一早知或者自己心中有數,但係我呢啲小薯仔就真係唔會咁細心留意咁多嘢 所以話連登真係好正!可以比我八到咁多正嘢 感謝各位巴打絲打,繼續期待齊齊討論食花生
契仔唱live勁唔穩定wo, 唱自己歌都忘詞
唔好咁天真啦
如果單嘢真係煲大咗
娛記就要追住粒墨要佢澄清
到時發覺原來真係唔係
粒墨就變受害者
姜糖就變衰人
到時其他人就會認定鏡粉都係無腦垃圾死港女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞