[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
佢d語氣似c9粉
姜濤琴日先出傳情post 都唔講得,d生日會都過咗好L 耐,咪成日仲講緊。
造星2話同Mirror 一齊分小組 ...會唔會係12人各人帶一隊咁玩呢? 有冇人知 ?
尋日出咩 post 呀廣告來架喎

唔係唔講得但你可唔可以唔好再貼條女既相呀, 好多人都唔想睇到佢個樣, 想睇既自己會去睇啦, 你咁樣係強姦唔想睇既人雙眼, 你明唔明咁樣其他人有幾慘先? 你就高枱貴手大發慈悲做吓好心啦

而且有新話題咪講囉, 好似生日會既野都係爆緊之前唔知既野, ak 生日會最近先攪, AL 生日會仲追緊數。。。姜濤生日會都無人提啦

你有 point 咪繼續講囉, 頭先你話佢靠粉絲 ff 呢啲都有道理架, 都無人屌你, 你唔好再貼條女相上來 , 講野到位又有 point 無人會嘈你架
點睇得出?
大陸姜靠黑衫被查事件,搏咗咁多手足同情
如果佢真實情況唔係黃都幾反人類
笑撚死 咁都吹到20萬
眼見unicorn大部份都係學生
點會集到個個 $2000
柒左啦
想做善事就自己去做啦
高調比晒全世界知好似好突登
冇左本身做善事嘅意義咁
尋日佢自己post ig story 呢個廣告傳情,之前六月拍都未出,點傳情?平時啲訪問,又唔見佢深夜出story?擺明啦!
我諗應該唔會個個人都集資掛
死忠集一千幾百可理解
學生或者團粉純粹個個仔都支持下嘅唔會集資啦
重要請下攝影師 場地佈置 甚至我見好多FC有準備飲品零食 果啲都係錢黎嘅
加埋宣傳費用
籌備一個活動都要用好多心機同時間嘅
當然實有FC係俾勁貴錢但得勁低汁嘅回禮
但都有FC搞完FM之後好多FANS都覺得滿意
要求所有FC都出明細有啲講唔過去
你已接受咗姜仔同粒墨拍拖係你已去到另一境界,你有權發聲。

呢個group 太多人明知係真拍拖,扮無知,維穩,我講乜d人都話我鳩噏,寫九千幾個post黎ban 我,其他人講乜野都冇咁好反應,咁呢啲人又乜野心態。

我亦有權講野,我冇教人走粉,我只是講佢成日話去追尋夢想,佢不停傳情係要fans 接受拍拖?定接受佢同粒墨?

咁又點解要整場大龍鳳呢?粒墨寫嘅story 話忍咗咁耐俾人屈?

我唔接受人講大話講得咁多,擺明玩鳩班fans,又要大家死心塌地。有本事咪公開,班人直接促使佢做「偽人」
其實呢姜濤九成 post 都係深夜出既

其實係咪傳情呢又有咩所謂呢, 唔洗一付惡毒家婆審心抱咁既態度既, 人地唔知仲以為你俾姜濤飛咗所以咁大反應

其實香港咁亂已經少咗人追星 , 有星仲可以睇我寧願貪一時開開心心咁睇下舒吓壓, 而唔會不停去挖未經証實既黑材料去自虐
蛋白粉有組隊去捐血
我見佢地fc 之前開live 有講
因為ALTON 之前有講過wor
場地去爛鬼partyroom
集資俾啲濕鳩小卡同手幅,仲要講明前十先有簽名
得一個聯名燈箱放觀塘站
其他仔fc就算cap咗水,都叫有大型宣傳,有慈善捐款,幫到隻仔
請問Jeremy fc cap完咁多水去曬邊?
fans俾人呃咗咁多錢,要求出個明細都唔得?
難怪宜家都搶住去做星二仔admin啦,咁多福利,擺明cap水都仲有大把friends維穩
佢出果件好似同之前成班神徒果件唔一樣
不過神教都比k姐玩殘哂啦
玩admin&friends攪到教主走哂粉
以家k姐好似失蹤咗咁
Fc story?我無follow

以家攪生日係咪最低限度都要有善事同燈箱應援先可以開生日會呀?
其實都洗咗好撚多版啦,仲要下下都長文咁講
講邊個佢呀?因ton?樓上講緊班粉呀
因ton係mg表現係好既,做司儀都唔錯
我覺得佢同AL都似係港豬
咁耐以黎都係好大件事果日講句小心、平安之類
然後繼續開開心心post下禮物
係的,條片尋晚先出,
我見到有人提我先留言,更冇upload相。
而有人仲係不斷講過咗好耐生日會,fine,
其實各有各講,我鼓勵大家留言!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞