[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike

邊個身邊男人自戀呢,咁like 照鏡?🧐

Someone快出和服相俾大家睇下la

某人someone 某人someone 某人someone
Only u can accept my bad my bad my bad my bad
有幾張無見過
Delete 咗?
My bad 又係咩意思
冇,抽水someone 講過d 野,你可以睇番mirror go 泰國篇
有冇人覺得火星有個叫LWxxxx Cxxxx 一日到黑勁踩教主,又話想姜仔開心,做乜鬧佢個best friend.有fans 講下姐,串人凡夫俗子,賤格!一d 都唔尊重mirror其他成員。
[img]https://na.cx/i/YNip3rJ.jpg[/img

姜濤都俾POPO 截查
佢啲Fans 快啲出嚟啦
得罪姜b fans!
姜濤一被黑警截班姜糖就咁緊張 平時就都唔講下 最好依家出嚟一齊行
邊到可以睇到啲fans反應?
想見識下
依家個個tg fans gp都討論緊
我呢排冇追姜 又少睇tg 都好少入grp講嘢嚕
不過入面都應該好多離地糖嘅
如果姜濤俾人截 可以令班港豬關心吓時事 都算值得嘅
嚇得我仲以為俾人影到同大粒墨拍拖影到俾人查都冇咁驚,仲好順勢推一推俾多D人知道邊個係姜濤!話咁快IG Followers極速升緊!
我都想知,可唔可以講解下Ching?
妖!墨咩言墨咩語??根本就全力累死姜濤系列!!
最後一集先好睇
真心有呀diu
冇呀!姜仔狂講my bad 在泰國篇,又有人專登寫。
其實弱弱一問:咁樣畫公仔畫到出腸俾人知,然後人地知道,佢又話人作網絡小說,又扮話冇同姜濤拍拖,其實佢係唔係思覺失調,咁姜仔好危險下,孽緣一場,點相話一定破財走粉。
其實你係唔係打手黎? 乜野都係你講, 真心煩.. 你究竟黑夠姜仔未?
終於有人有相同諗法
件事都告一段落佢仲係咁摷番粒墨啲舊po出嚟講,咬住唔放,都唔知佢咩居心
真係冇興趣睇粒墨囉~佢講到條女咁有機心想上位做乜仲要喺咁Po佢啲嘢出嚟等人留意佢呀?
我唔係打手。知道少少野咁啦。咁你又係唔係粒墨?咁啱key嘅,成日話我自己估,佢又話人作網絡小說,繼續吹。

覺得煩,其實你唔洗深夜四點上連登睇下有冇人話姜仔粒墨,跟住幫拖。姜仔琴日有咁多post, 你都唔去,好多人話鳩佢喎。黑佢亦唔會剩係係呢個post 講。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞