[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
呢度討論 Mirror 呀 , 邊撚個話討論愛情呀?
你睇清楚我從來沒有post過墨的相上來,
是另一位會員F post 的,你唔好屈我!
雖然連登仔都以為姜仔係手足 但以鏡粉身份我就覺得唔係
正經討論 Mirror 都俾人話帶風向, 咩世界呀?

我要聽 Mirror 新歌! 要睇 Mirror 熱舞!
我記得有睇過story
蛋白粉捐錢好似俾東華三院定唔知邊個機構既
但有招募人捐血咁搞笑咩
你班人想限住人討論姜濤的事業,唔想人討論佢的愛情,而家咩時代??你有控制權?
又唔知呢度係連登!
姜咩濤呀, 係 12人 Mirror 討論區, 唔撚係姜濤個人討論區你明唔明呀?
其實姜仔明知大家都FF勁冧佢,而佢死要同條女不停傳情,fans 見到點會唔hurt,你私下冧佢我地唔理,重點係又醜又犯眾憎,靚都話姐,咁即係挑戰fans 忍耐力,姜仔又話想去更大舞台,衝向世界,再拍呢條女再傳情,2020都衝唔到。班所謂die hard fans 來來去去得果d,仲要有d逢仔必追, 梗係don’t care ! 唔通剩係靠連登班打手咩,今次高調講「默」又啱?
你估佢fans 好多?三場係重覆fans, 唔好太沾沾!

人地搵你做野讚你,全因你有班忠實fans做後盾,點解要公開冧女虐待fans。九月先傳完情,你估佢會怕fans 即刻散咗咩。
你可以繼續討論Mirror新歌
講足100頁都得!
但你無理由叫其他會員唔好講咩話題!
講左好多次唔好比fo條女
係要提係要講
歪理!
我對姜濤戀情都好有興趣,但有新嘢先啦。「默」條片六月拍,條女上個月又畀人影到有仔,其實再講呢單嘢開始悶
好想MIRROR新歌快啲出!!!!!
希望今次有驚喜
如果係, 都幾有意義 , 嗰日有訪問姜濤俾人查身份証單野, 佢係正隔離不停擠眉弄眼都幾攪笑, 佢腦筋都幾清晰, MG 答問題又快
佢哋唔會明個問題係佢哋太煩,講個啲花生又係無證無據,仲要提完又提,提完又提,提完又提!嘟咀嗰篇真係笑到我反肚
弱智無極限
仲有個個fc一樣收咁多錢咩?
嗰陣唔係話有首廣告歌會出架咩? 我仲以為係呢個但睇落又唔似。。。。。
唔敢有期望
期望越大失望越大
用平常心等佢地出好啲
希望真係勁舞
太過分囉, 當金魚咀奬門人 gem 死架??!! 拿我好尊重 Mirror 同 gem 既我唔會亂 up 其他人既相, 因為 suppose 有常識都應該知
應該都係 d 熱血老尷詞啦我估。。。。
佢真係好痴線
究竟係咪仲讀緊小學
點解講野可以咁低b
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞