[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
好好聽。。。
其實仲有lokman stanley tiger佢地真係好好
本身viu同花姐都黃應該唔會嘅...希望
冇追錯星
之前有人話呢度淨係可以討論Mirror,因住俾人反
反囉 我都冇話真係邊個Ge fans
https://youtu.be/vVV4suj6tTY

契仔個北韓fc係咪玩鳩佢

好心就咪撚po契仔啲fancam出嚟啦,平時MIRROR表演無留意佢,真係唔睇都唔知契仔跳得咁撚hea,唱又成日走音,樣就更加

老實你如果已經單飛咗,話知你跳到一舊屎咁,但既然仲係MIRROR到,唔該注意下自己態度,唔好影響成個團嘅表演質素

花老母有mon post嘅,快啲教下你個契仔
老實呢條片黎講無咩問題wo
佢有排的確係做得唔太好
但近排睇佢跳係可以
唔覺得佢hea
為反而反
剩係呢條片來睇唔係跳得好好但都唔係叫hea吓嘛
ching你認真?
佢跳舞有出力,有投入個表演?要唔要再睇下其他仔跳成點
咁我又真係無留意開契仔以前係咪跳得更加差,係咁啱睇佢fc啲片覺得好hea,好似完成任務咁

如果唔計花老母保護,契仔出道一年咁嘅跳唱實力,放去造星二可以有幾多藍燈?
如果你哋覺得契仔出道一年,仲係咁嘅表演實力,可以吸到粉,咪繼續縱容佢囉,ok無問題㗎

我只係講出自己睇法,反正睇佢表演完全唔會覺得享受,唔講AL lokman跳舞勁嘅,就算係Jeremy edan 姜濤都跳得好落力,表情好投入,你會睇到佢哋表演嘅個團火
睇到mirror去error2/10個show嘅表演 仲好睇過平時佢地自己出show⋯多元化又夠新鮮感 連佢地自己都好似開心歡樂啲 又可以free啲咁講嘢
平時次次都嗰幾首歌 fans都睇到悶
次次睇show又要課金
睇片都覺得好好睇 佢地個個都好投入 又有突破 同error有火花 好過平時3首歌嘅show
睇show嗰日心情好複雜,再加上前一日英皇偽人集體賣港,所以見到mirror error一齊唱長相廝守嗰part特別感動,差啲喊咗出嚟雖然佢地唔紅但好慶幸香港仲有佢地直覺覺得自己無追錯團架
嗰日諗住無得睇架啦 最後睇完好感觸 好開心香港仲有Mirror同Error
係 12個仔仔表演個陣都笑曬 好正
Btw sorry頭先唔記得用不推文 大家記得幫幫手開返不推文回覆啊
真·本土偶像
挑,Twins出道10幾年唱歌咪又係一樣咁!人哋出道一年都唔夠仲想點?仲要以前係冇跳過舞,起碼佢自己知道跳舞唔係佢強項而且佢比起以前的確進步左好多,當然仲有進步空間,但係絕對唔認同你所講嘅Hea跳!
我完全同意
你同屎比真係笑出聲
依家係跳唱男子組合 跳得好係基本
更何況係睇態度 hea到好似求9其出一出嚟
唔講跳舞 連自己唱歌個part 到依家每次都走音
每粒音都飄下飄下唔穩定
不過可能幾hea都好都出到歌 單飛到
Solo歌就嚟多過mirror 全團嘅歌
垃撚圾花老母viutv
你地唔好再話契仔啦
人地好撚委屈架
一心想做唱作歌手但係又要跳舞做男團
佢肯跳足成年ASAP已經好撚俾面
呢個真,d仔有得自由發揮自己度表演開心好多

而家來來去去嗰三首歌, fans唔悶佢哋自己都悶啦.還返以前好charm嘅仔仔俾我!!!?!

嗰日教主正到爆edan超神似阿jer好cute連契仔都好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞