[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
我諗佢哋都想俾自己同俾大家舒發吓呢呢排抑壓咗嘅感受。。。買咗飛既又嗌吓叫吓舒緩吓情緒都係好既
咪鳩理條粉腸啦, 開口埋口講條咩鬼女人見到都唔開胃, 講 Mirror 咪講囉, Mirror 之外既人呢度無人有興趣去討論!
開波
有冇睇error show
Edan果part笑死我扮大陸佬
嗌香港人加油果陣好感動
冇啦?
嗌口號、靜立,都感動左,鏡粉錯粉好嘢!
多謝Error令我哋今晚有得輕鬆下嗌下!
個show意外地成場都ok好睇,起碼冇廁所位!
error首新歌都好好!
比想像中多mirror,其實抵睇過平時mirror啲爛鬼呃錢show好多又唔洗早排,食飽飯先入場!

Edan扮得好鬼似不愧為mirror嘅鄉音擔當
Jer扮Hip hop仔都好大突破!
雖然反開契仔,不過契仔扮保險佬都唔差!
Mirror唱404,都驚喜!
最尾有遊學修、恆仔都
error 首新歌好聽
曲詞都好好
個show本身都高質
同埋今日睇特別入肉

大陸姜你唔撚係呀
花老母冇教你答你就仆曬街 成句比紅媒01做標題
係咪弱智相信佢講呢句野係冇心 但係搞到我好嬲
黑衫=示威者??=比人查係應該???
不如立法禁黑衫算啦
又好似講緊事實喎,黑色後生仔一律查 不過花姐真係可以教一教佢答,比01害死
佢緊係冇心啦
佢蠢呀
由拍拖單野到查身份證單野全部都用錯曬方法應對
有冇片?佢係咪exactly咁講?定畀人斷章取義?
心痛mirror冇周耀輝填詞
屌!!!!大陸姜你冇撚嘢呀?琴日重咁多人聲援你嗌沒有暴徒只有姜濤,個show咁多明示暗示都冇教到你

雖然平時好憎viu撚鳩啲fans,但佢肯俾error排一個咁嘅show都真係勇

同埋我琴日先發現error經理人已經正式係濟哥,定其實已經好耐?
好耐 一直都係
濟哥做得好過花蛆多好多
睇到我我感動,睇得出真心為佢既仔仔!

01PK 高質
蘋果寫得正常好多 垃圾01
濟哥真係做得好 之前mirror有100問 佢就搞個error每日一問 仲有即時update error ig唔似mirror之前個ig咁人地叫佢更新先更新
01一向pk,佢返喇,可能佢真係冇咁講呢
想知error show 入面個首歌[雲蕩過 春風吹]係咪就係佢地首新歌
係193story聽到 但用歌詞又search唔到
係 好似七號先正式出
我們不碎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞