[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(20)

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
煩撚到
岩岩睇返娛樂風雲 好似有一集都有呢粒墨出場
好煩,沒完沒了
其實會唔會係粒仔都係支持送中
AL好似從來無表過態

鏡仔入面邊個有表過態?
Frankie Stanley alton edan ,仲有無邊個?
因ton個生日會咪又係一樣
集資1000送垃圾,仲要集1000都無成set,又爛鬼燈籠,真係好撚肉酸

以家好似要解散個fc,換新血喎,咁咪好囉,d應援物差到一個點,班人又圍爐私追,早走早著
幾多錢?
拍拖咪拍拖,成日傳情,刺激fans, 大家都想睇佢工作,宜家係佢成日在大眾面前成日傳情,出歌詞,出post , 演唱會講,訪問講, 成日提住粒墨。但又要扮無拍。怪人講,點解唔怪姜仔?個ig story昨晚才post。
月尾有新團歌喎, 好期待呀, 希望唔好係慢歌, 十二條友唱慢歌表演真係無咩觀賞度
Frankie Edan 有表過咩?
好似講左係快歌
仲話舞會跳得更勁
正呀! 真心希望年尾到舊豬肉奬都唔差

原出得少都唔係唔好, 一兩首年度之歌好過出一堆但一首都無人記得。。。花姐識玩呀
年尾 “分” 到舊
一千蚊, 扣埋 book 場音響嗰啲, 唔清楚多唔多人去, 如果人數少真係要夾大份, 人多先可以攤分。。。。
一千蚊幫個仔攪到開開心心都值得既, 2500就真係過份咗少少, 叫學生妹點算呀
平時都好靜,依家一講粒墨就好似個個撲出來講其他嘢。唔洗急,慢慢講。呢度仲可以自由講
冇嘢求 唔好又cm 11就得
應該走唔甩喇
mirror隻碟係11做
唯有唔好咁期待 費事到時失望
[url]識人遊行撞過Lokman[/url]
商台未必得
得返10個星期左右
就算播到失禁都應該追唔到
又轉?轉過啦喎之前
我都想係重beat快歌, 希望正過ASAP
豬肉來講因為新城有可能分埋俾隔離村, 我覺得機會好似麻麻, 商台鐘意俾慣性既自己友, 組合奬都微, 港台仲難捉摸, 專俾老野, 好似更微。。。

原來我天生烏鴉口, 講咩衰咩, 一定要話佢哋唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞