暴 動 罪 三 人 各 判 監 三 年

1001 回覆
59 Like 678 Dislike
用磗掟到爆頭都唔暴動?

邊個爆頭啊on9
番老母個閪到啦

嗰晚初一全部係搵二三線差佬當值
呢個畀人爆頭嘅
我睇youtube係因為佢冇頭盔
而個盾牌兼顧保護一個佢岩岩拉嘅示威者
先畀人爆頭
我都覺得呢個差佬唔話得
為咗個𡃁仔唔中磚而自己中磚

https://youtu.be/WBgTZQ_2Sbg

呢條友係直播係咁屌人老母
轉眼爆頭

屌你都唔知係咪自己友爆自己友

判咁少

有無人想籌錢上訴

律政司可否上訴加監? 😞

點解要加監?做咩同抗爭者咁大仇口?
講真
7警打人坐2年
暴動坐3年好撚合理
有撚哂片比人影底哂 唔好話自己無做過
你估打得甩?
入到去坐諗返自己又無人幫又無錢
所謂要爭取班人去哂邊?

老實講 正正有種 精人出口 笨人出手
純粹勇武 熱血 到頭來賴左屎果陣 邊個幫你頂 邊個幫你拆? 重要廿幾歲 大好前途就冇左
真心講句 要爭取唔係問題 好野大家都想爭取 但係唔好諗到自己好似有主角威能咁 逢凶化吉

你條五毛咪撚9up啦
咩冇人頂?討論咗廿幾頁
咪幫緊所謂義士頂住啲五毛
成班柒頭同陳sir話自己比人迫害有咩分別
而家判左3年 有監你咪坐有訴你咪上囉
使唔使學班黑警一樣要特赦你地3個呀下?
用磗掟到爆頭都唔暴動?

邊個爆頭啊on9
番老母個閪到啦

呢個畀人爆頭嘅
先畀人爆頭
我都覺得呢個差佬唔話得

轉眼爆頭

暴動應該每個國家個定義統一啲架喎
http://paper.wenweipo.com/2016/11/17/GJ1611170021.htm
人地咁都仲係示威同埋激烈衝突炸喎

判咁少

有無人想籌錢上訴

律政司可否上訴加監? 😞

點解要加監?做咩同抗爭者咁大仇口?

巴打活係平行時空
用磗掟到爆頭都唔暴動?

邊個爆頭啊on9
番老母個閪到啦

呢個畀人爆頭嘅
先畀人爆頭
我都覺得呢個差佬唔話得

轉眼爆頭

暴動應該每個國家個定義統一啲架喎
http://paper.wenweipo.com/2016/11/17/GJ1611170021.htm
人地咁都仲係示威同埋激烈衝突炸喎

暴動你可以話係
但暴動罪唔係喎
講真
7警打人坐2年
暴動坐3年好撚合理
你估打得甩?
所謂要爭取班人去哂邊?

純粹勇武 熱血 到頭來賴左屎果陣 邊個幫你頂 邊個幫你拆? 重要廿幾歲 大好前途就冇左
真心講句 要爭取唔係問題 好野大家都想爭取 但係唔好諗到自己好似有主角威能咁 逢凶化吉

你條五毛咪撚9up啦
咩冇人頂?討論咗廿幾頁

屌你老母閪 成隻小學雞咁 郁啲就5毛
頂頂頂 頂閪咩 依家坐監咪果3條友 頂乜閪呀? 醒少少啦冚家產 揸撚住個鍵盤就好似上撚左身咁
仆街狗官
話唔係暴動既 可唔可以話我知咩先叫暴動

六七暴動

最少宵禁啦
好波
話唔係暴動既 可唔可以話我知咩先叫暴動

六七暴動

最少宵禁啦

有冇炸彈炸9死人啊
講真
7警打人坐2年
暴動坐3年好撚合理
你估打得甩?
所謂要爭取班人去哂邊?

你條五毛咪撚9up啦
咩冇人頂?討論咗廿幾頁

屌你老母閪 成隻小學雞咁 郁啲就5毛
頂頂頂 頂閪咩 依家坐監咪果3條友 頂乜閪呀? 醒少少啦冚家產 揸撚住個鍵盤就好似上撚左身咁

公道啲好喎 廿幾版邊個唔係渣住個鍵盤?
屌你老母 邊撚個小學雞 我有撚話要頂佢坐監喎?
我咪話呢度啲巴打頂住啲五毛囉 中文字都唔識 你屌我做乜尻
幾時開始大家都認為個晚係暴動

係囉,有啲契弟開始講咩3年咪執到,依家根本跳左最根本個問題

由大家都認為判得太重既時候 你仲係講緊判得太重既話你已經定義左個晚係暴動

其實唔太使理樓上班五毛同左膠 獨立思考自己睇真D 依家唔同之前 五毛越黎越多
判7警就話罪有應得
掟哂磚判暴動就講到幾撚無辜咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞