[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-5

1001 回覆
21 Like 28 Dislike

睇中左呢部

另外想問下呢兩隻邊隻正

同埋重想買個rta太多選擇唔知揀咩好 終於鉗開個梅林但已經唔想再用佢 有無巴打高度推薦 最緊要唔好漏油
大家點睇呢部MOD
感覺幾正 純粹想買黎貪佢夠靚同可以玩大煙又係雙電
唔睇價錢抵唔抵試? 會唔會有咩缺點?
利申英文差

http://www.smoktech.com/kit/g-priv

Smok d野ok 不過呢部雙電黎講會唔會闊身左d 幾靚仔都ok

係度講下新手最好唔好玩機械干 會爆炸

好似有啲貴,個mon咁大,會唔會晒電
大家點睇呢部MOD
利申英文差

http://www.smoktech.com/kit/g-priv

Smok d野ok 不過呢部雙電黎講會唔會闊身左d 幾靚仔都ok

我係另一個online shop ship黎香港應該大概680$左右
我都諗緊會唔會食電,如果夠用一日都OK 因為拎出街都係最多一日
有支3MG MYLK 香蕉奶味 30mL 只係食咗3-4mL左右
食到有啲厭 有無人想買/換?

仲有一堆黃豆用品(棉花,鋼線,卷線棒,etc)
100%WORK
有冇巴打想入坑?

有冇油

睇中左呢部

另外想問下呢兩隻邊隻正

同埋重想買個rta太多選擇唔知揀咩好 終於鉗開個梅林但已經唔想再用佢 有無巴打高度推薦 最緊要唔好漏油

呢兩個都rdta黎 唔係rta
買rda啦 一定唔滴

睇中左呢部

另外想問下呢兩隻邊隻正

買rda啦 一定唔滴

我知呀 而家想買呢兩個其中一個加個rta
我個medusa當緊rda用 想試一試其他有咩唔同

睇中左呢部

另外想問下呢兩隻邊隻正

買rda啦 一定唔滴

上面個個牛油果24 好評比較多
好似抽左幾日都無youtube個種大煙效果既,明明大家都用原裝al85 set

好正

Mad dog 幾錢
淘定hk 買?
大家點睇呢部MOD
利申英文差

我係另一個online shop ship黎香港應該大概680$左右
我都諗緊會唔會食電,如果夠用一日都OK 因為拎出街都係最多一日

幫你睇過英文:
1. 架機擺係道會自己熄機,YouTube有人示範,要撳番5下開機
2. 唔幾得LOCK MON,手指唔覺意會HI到個MON改咗settings
3. 有人試過upgrade咗firmware架機電阻亂哂龍讀唔啱

比我買左了
想問下深圳電子煙展門票係咪可以去到先買?

用email參加就得,免費入場
你邊日去,我諗住16號最後果日去
如果係就組團去

有興趣

留tg : arplay

加一
@sosadlm

我用email注冊左 佢叫我印張野要附上名片
名片係咪姐係卡片?

你比你tg or聯絡方法比我
推多一推,仲有冇人組團16號去深圳電子煙展?

好正

Mad dog 幾錢
淘定hk 買?

淘 2xx 絲淘左兩粒花絲40

兩粒花絲要賣40咁貴?邊間?咩絲?

睇中左呢部

另外想問下呢兩隻邊隻正

買rda啦 一定唔滴

用緊牛油果24,有入油位好用,不過如果要拆下面個倉出來有D麻煩,又要小心唔好拆嘅時候丟咗D膠圈parts。

RTA推薦Coilart Mage RTA,宜家攞緊佢出街,頭先在個袋打側咗4個鐘都無漏。

睇中左呢部

另外想問下呢兩隻邊隻正

買rda啦 一定唔滴

用緊牛油果24,有入油位好用,不過如果要拆下面個倉出來有D麻煩,又要小心唔好拆嘅時候丟咗D膠圈parts。

RTA推薦Coilart Mage RTA,宜家攞緊佢出街,頭先在個袋打側咗4個鐘都無漏。

另外好奇你點解買部5電得222W嘅機,你唔覺得會好大舊好重嗎?

買過嚟間野一次,唔覺有伏着

買過間野一次,唔覺有伏
之前在mr vape 買果支黑金咖啡到左
剛食左兩啖

冇晒果d甜耶耶既味
岩我

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞