[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-5

1001 回覆
21 Like 28 Dislike
有冇巴打用緊SX mini g class?
因為部alien 220w 花鳩晒想換機
玩電子煙好嘥錢 又想買霧化了

買霧化器會越買越嘥錢,幾乎想一枝油一個霧化器

不過淘寶買霧化器夠平,一隻earphone價錢夠買幾十隻霧化器,買啦
巴打們買機多數邊度買

除咗第一部機之外,全部淘寶買,正貨全部都有code可以上網去驗證真假,就算買一排霧化芯咁小嘅嘢都可以驗證到,最緊要去有信譽嘅大鋪買
巴打們買機多數邊度買

除咗第一部機之外,全部淘寶買,正貨全部都有code可以上網去驗證真假,就算買一排霧化芯咁小嘅嘢都可以驗證到,最緊要去有信譽嘅大鋪買

By the way,買大陸出品嘅嘢有驗證,反而買美國製造嘅嘢就無

Vape on 😚

巴打係咩build可以開咁細watt去食嘅?

不過淘寶買霧化器夠平,一隻earphone價錢夠買幾十隻霧化器,買啦

對比業餘巴小毛見大毛
利申TB買算最平
點樣知道
淘寶邊間鋪信得過呢
點樣知道
淘寶邊間鋪信得過呢

我自己覺得:
1. 超過5000人關注
2. 有200隻以上產品
3. 睇下熱賣產品嘅評論多唔多,評論似唔似好多水份

不過淘寶D價錢都好參差,價錢可以相差40%,要買到平嘢就要自己慢慢續間揾。
點樣知道
淘寶邊間鋪信得過呢

我自己覺得:

不過淘寶D價錢都好參差,價錢可以相差40%,要買到平嘢就要自己慢慢續間揾。

點睇關注數
只睇到銷量

對比業餘巴小毛見大毛
利申TB買算最平

巴打個架邊到買
點樣知道
淘寶邊間鋪信得過呢

我自己覺得:

點睇關注數
只睇到銷量

手機淘寶直接睇到

對比業餘巴小毛見大毛
利申TB買算最平

巴打個架邊到買

大陸抄鳩無印個間
點樣知道
淘寶邊間鋪信得過呢

我自己覺得:

點睇關注數
只睇到銷量

手機淘寶直接睇到

呢間小馬哥買油ok嗎
點樣知道
淘寶邊間鋪信得過呢

我自己覺得:

點睇關注數
只睇到銷量

手機淘寶直接睇到

呢間小馬哥買油ok嗎

小馬哥係淘寶最多關注嘅鋪,應該無問題嘅,係有D嘢比較貴。

對比業餘巴小毛見大毛
利申TB買算最平

巴打個架邊到買

大陸抄鳩無印個間

我見到可以放得落24mm霧化器,有無夾硬來?我屋企個淘寶買一模一樣但係只可以放22mm

對比業餘巴小毛見大毛
利申TB買算最平

巴打個架邊到買

大陸抄鳩無印個間

我見到可以放得落24mm霧化器,有無夾硬來?我屋企個淘寶買一模一樣但係只可以放22mm

佢d公差好勁,24mm唔係格格都放得落

對比業餘巴小毛見大毛
利申TB買算最平

個架係邊買?
食開純萬

有冇邊隻油頂替到食煙呢

對比業餘巴小毛見大毛
利申TB買算最平

巴打支桿係咩來......幾靚仔

對比業餘巴小毛見大毛
利申TB買算最平

個架係邊買?

巴打支桿係咩來......幾靚仔 [/quote]
名創買 ,打手死全家
复制这条信息,打开👉手机淘宝👈即可看到【我剁手都要买的宝贝(现货1:1 king v2 mod 国王狮子2代 白磨砂 电子烟机械杆 喵家正),快来和我一起瓜分红包】¥JvU7LJ2216¥http://c.b1wt.com/h.4qqYkL?cv=JvU7LJ2216&sm=71446e
見佢平先買,但之個post有巴打話佢枝桿冇講咩物料做所以唔建議用,宜家枝桿得個擺

玩左2-3星期開始識少少
即買多部機
可惜CKS-M 霧化器要過2日先到

PS - 放9成9新istick pico

即買多部機

鬼屋紅盒60ml裝我琴日都入左,
佢枝15ml純VG有冇用黎溝?
佢話可可煙草味,點解feel唔到有可可味

即買多部機

鬼屋紅盒60ml裝我琴日都入左,
佢枝15ml純VG有冇用黎溝?
佢話可可煙草味,點解feel唔到有可可味

我未試佢的油
我上星期在美國帶左8-9油返黎都有排食
食開純萬

有冇邊隻油頂替到食煙呢

網上講Halo嘅Torque 56同Turkish都比較似煙味,我食開黑冰,試Turkish覺得比較濃,你食開純萬或者接受到。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞