[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-5

1001 回覆
21 Like 28 Dislike
你地出街有冇另外帶埋支煙油出街

今日鬼佬入坑

一定要,一倉油好快食哂

今日鬼佬入坑

成套加埋幾錢?仲多唔多貨,諗住呢兩日過去

一定要,一倉油好快食哂

點樣帶法

今日鬼佬入坑

$8xx
多唔多貨就唔知 佢好多野都係display一隻賣一隻

今日鬼佬入坑

要PICO.....諗下我個套啦巴打.....
連2盒100%新的芯..
巴打價

今日鬼佬入坑

$8xx

會唔會覺得Pico 個霧化器太大煙?我記得你話想小煙唔漏。

今日鬼佬入坑

$8xx

睇錯,你個原來係AL85,更大煙

今日鬼佬入坑

$8xx

睇錯,你個原來係AL85,更大煙

係呀 跟你介紹我買左AL85 + Nautilux X

一定要,一倉油好快食哂

點樣帶法

我係係淘寶買咗個樽
真係幾好
細細部,

方便帶出街
真係幾好
細細部,

方便帶出街

買咗咩油食?
今日買左枝黎玩 係一枝咩都冇得較個隻 平時有食開煙 頭兩次食冇乜野(唔係頭兩啖)但係唔知點解第3次吸個陣喉嚨好痛
巴打們有冇邊隻RTA推薦?睇中左wotofo the troll rta 同Obs engine nano
巴打們有冇邊隻RTA推薦?睇中左wotofo the troll rta 同Obs engine nano

Coilart Mage RTA,淘寶極客賣115,又平又唔易漏

睇咗咁多位巴打留言後買咗依部,不過到而家都未敢用住..
想問其實係咪set啱個芯嘅最佳watt數,其它volt/ohms/amps 果啲就唔駛理?

thanks
今日買左枝黎玩 係一枝咩都冇得較個隻 平時有食開煙 頭兩次食冇乜野(唔係頭兩啖)但係唔知點解第3次吸個陣喉嚨好痛

支嘢係咩樣同食咩油?一支嘢果D好易彈油,可能彈咗入喉嚨。

用咩mode 好

有冇巴打知點整返入去
部smok alien 跌一跌 銀色舊野就突左出黎

想問其實係咪set啱個芯嘅最佳watt數,其它volt/ohms/amps 果啲就唔駛理?

thanks

你可以試下用50W開始食,落油嘅時候先滴少少落個芯嘅棉度,唔好滴落中間個窿,唔明可以YouTube揾下“vape prime coil”。滴完再加油加到7-8成滿,等15分鐘就可以食。

thanks

你可以試下用50W開始食,落油嘅時候先滴少少落個芯嘅棉度,唔好滴落中間個窿,唔明可以YouTube揾下“vape prime coil”。滴完再加油加到7-8成滿,等15分鐘就可以食。

多謝回覆我呀巴打
所以我無論用0.4Ω 或者 0.6Ω 只要我設定返每個芯嘅可用Watt數就唔會有問題?

有冇巴打知點整返入去
部smok alien 跌一跌 銀色舊野就突左出黎

如果大力撳都撳唔番入去,都幫你唔到。

thanks

多謝回覆我呀巴打
所以我無論用0.4Ω 或者 0.6Ω 只要我設定返每個芯嘅可用Watt數就唔會有問題?

係,每一個芯都一定標明建議WATT數,不過最好唔好吸過3秒,否則都可能燒芯,另外要先停撳掣後停吸,吸埋D餘煙可以減少倒汗水,有倒汗水會彈油。

thanks

多謝回覆我呀巴打

係,每一個芯都一定標明建議WATT數,不過最好唔好吸過3秒,否則都可能燒芯,另外要先停撳掣後停吸,吸埋D餘煙可以減少倒汗水,有倒汗水會彈油。

明白啦唔該你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞