[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-5

1001 回覆
21 Like 28 Dislike
想問下各位巴打出街會唔會帶桿食

好少,唔覺意禁咗掣就賴嘢,有lock 嘅桿又唔多

Agger 同埋係香港帶出街用個個當你異類咁望
邊隻RDTA值得入手?
暫時睇中Geekvape Avocado 24 RDTA, Limitless LMC RDTA
玩大煙同無咁漏就得

仲有Mage Combo,做RDTA或者RDA都得

幾正 可以變返做RDA
已訂
樓豬蒲頭啦咩叫淘花絲

Sor我都新手所以1999
我意思係淘寶買邊隻花式絲好

有app 計coil 計DIY juice
俾埋錢上pro版
非常好用
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stasbar.vape_tool
有app 計coil 計DIY juice
俾埋錢上pro版
非常好用
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stasbar.vape_tool

我用慣steam engine,都係買番佢個app版
買咗枝juice發覺好難食 唔通要掉咗佢

溝VG食
Kayfunv5 用26g clapton好 定 28g/26g A1好?成日都唔知用咩線最好味
朋友比左枝top box mini我玩 我乜都唔識

Agger 同埋係香港帶出街用個個當你異類咁望

試過有一晚在油麻地地鐵站出口見到幾個巴打vaping

溝VG食

有啲似藥水味

溝VG食

有啲似藥水味

邊隻

溝VG食

有啲似藥水味

邊隻

Far (唔知有冇睇錯)既grape

溝VG食

有啲似藥水味

邊隻

呢隻

溝VG食

有啲似藥水味

邊隻

呢隻

我有枝椰子藍霉都唔啱口味,要唔要交換試下?

溝VG食

有啲似藥水味

邊隻

呢隻

我有枝椰子藍霉都唔啱口味,要唔要交換試下?

Kayfunv5 用26g clapton好 定 28g/26g A1好?成日都唔知用咩線最好味

28/26g A1 太細了掛
用22/24 A1整single coil已經好撚正
朋友比左枝top box mini我玩 我乜都唔識

買支煙油,再去youtube睇下點用

KF系列用22G唔好玩啦
我想問下d油積炭嚴重可以點搞

RDA 定 Tank?

易積炭通常係你用嘅油落得太多sweetener,一係你就勤力啲換棉,洗/換coil,一係你就換另外一隻油佢
巴打用緊咩油?

KF系列用22G唔好玩啦

應該....?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞