[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-5

1001 回覆
21 Like 28 Dislike

好那好食呢隻,強烈推介! green tea latte

幾錢呀

有冇d冇咁甜既油推介
想問一問
平時食煙一日一包

呢幾日轉食左電子煙
真心覺得係兩回事

如果食有丁既油
會唔會幫到手頂到少少癮呢
請指教一下
想問一問
平時食煙一日一包

呢幾日轉食左電子煙
真心覺得係兩回事

如果食有丁既油
請指教一下

會, 睇返你包煙有幾多尼古丁
如果6既你試下食3既煙油
想問一問
平時食煙一日一包

呢幾日轉食左電子煙
真心覺得係兩回事

如果食有丁既油
請指教一下

試番啲煙草類既油,如halo牌子既油
試3mg既尼古丁
想問一問
平時食煙一日一包

呢幾日轉食左電子煙
真心覺得係兩回事

如果食有丁既油
請指教一下

係未只有淘寶先搵到3既油
想問一問
平時食煙一日一包

呢幾日轉食左電子煙
真心覺得係兩回事

如果食有丁既油
請指教一下

係未只有淘寶先搵到3既油

係,因為香港唔比賣有尼古丁既煙油
亦可以親自係大陸買
羅湖商業城臨過關番香港前有間賣電子野
角落頭放左啲煙油同電子煙
但得好少款式,真定假就自己諗啦
30ml裝佢就話係進口油,但個店員係唔識呢啲野,包裝有寫0mg/3mg/6mg
另外有啲細樽膠樽(888)就唔建議啦
如果你想做勇士都可以試下
果度一定要講價,香港買一枝價錢都可以買到2,3枝
>戒煙第一部
>唔買煙
>食住電子煙頂住檔先
>
>頂
>原來完全係兩回事
>
>吸落去果d係水蒸氣咁
>
>無料到
>頂下頂下
>今日第四日冇買煙了
>
>尋日第三日果時
>我覺得自己好似有d感冒
>周身冇力
>
>訓醒又冇事
>
>
>而家又成日覺得個口好甜
>真係要搵返d似煙味既煙油
>
>戒煙第一部
>唔買煙
>食住電子煙頂住檔先
>
>頂
>原來完全係兩回事
>
>吸落去果d係水蒸氣咁
>
>無料到
>頂下頂下
>今日第四日冇買煙了
>
>尋日第三日果時
>周身冇力
>
>訓醒又冇事
>
>
>

加油
有冇邊隻煙油似煙味
有冇邊隻煙油似煙味

兩日前答過你呢個問題
有冇邊隻煙油似煙味

兩日前答過你呢個問題

我想搵d似萬寶路既有冇
有冇邊隻煙油似煙味

兩日前答過你呢個問題

我想搵d似萬寶路既有冇

咁你未試過我講果兩隻煙油未?或者有無嘗試去Google下呢兩隻煙油嘅資料?其實你Google下仲好過呢度問人。
有冇邊隻煙油似煙味

兩日前答過你呢個問題

我想搵d似萬寶路既有冇

咁你未試過我講果兩隻煙油未?或者有無嘗試去Google下呢兩隻煙油嘅資料?其實你Google下仲好過呢度問人。

咁呢度摺左佢都得啦
有冇邊隻煙油似煙味

兩日前答過你呢個問題

我想搵d似萬寶路既有冇

咁呢度摺左佢都得啦

呢度4000幾個posts,從來未見過有一個好似你呢個答案嘅人,睇下呢度仲有邊位巴打答你咯
有冇邊隻煙油似煙味

兩日前答過你呢個問題

我想搵d似萬寶路既有冇

咁呢度摺左佢都得啦

呢度4000幾個posts,從來未見過有一個好似你呢個答案嘅人,睇下呢度仲有邊位巴打答你咯

新手諗住交流一下
唔識先問下人

你一句自己google好過係度問人

咁樣傾條鐵咩

乜都google未得囉
有冇邊隻煙油似煙味

兩日前答過你呢個問題

我想搵d似萬寶路既有冇

咁呢度摺左佢都得啦

新手諗住交流一下
唔識先問下人

咁樣傾條鐵咩

乜都google未得囉

你講得啱呀!其實我對電子煙嘅認識,大部份都係Google番來。新手應該用咩機,你想食似咩味嘅煙油,淘寶有丁油賣,香港邊度買嘢平,都答咗你啦。剩番落來嘅路,你就自己行落去啦
有冇邊隻煙油似煙味

兩日前答過你呢個問題

我想搵d似萬寶路既有冇

唔洗諗, 唔想咁甜既茶味啦
>戒煙第一部
>唔買煙
>食住電子煙頂住檔先
>
>頂
>原來完全係兩回事
>
>吸落去果d係水蒸氣咁
>
>無料到
>頂下頂下
>今日第四日冇買煙了
>
>尋日第三日果時
>周身冇力
>
>訓醒又冇事
>
>
>

加油

戒買唔戒食
btw 心癮, 我之前1日2包都戒到
有冇邊隻煙油似煙味

兩日前答過你呢個問題

我想搵d似萬寶路既有冇

咁呢度摺左佢都得啦

新手諗住交流一下
唔識先問下人

咁樣傾條鐵咩

乜都google未得囉

你講得啱呀!其實我對電子煙嘅認識,大部份都係Google番來。新手應該用咩機,你想食似咩味嘅煙油,淘寶有丁油賣,香港邊度買嘢平,都答咗你啦。剩番落來嘅路,你就自己行落去啦

油呢d好個人口味,買完唔岩食要掉就唔好啦
好似淘寶halo,888,666,紫鴨好多人話好
但我就覺得好撚難食 之前成堆油送曬比個fd
有冇邊隻煙油似煙味

兩日前答過你呢個問題

我想搵d似萬寶路既有冇

咁呢度摺左佢都得啦

新手諗住交流一下
唔識先問下人

咁樣傾條鐵咩

乜都google未得囉

油呢d好個人口味,買完唔岩食要掉就唔好啦
好似淘寶halo,888,666,紫鴨好多人話好
但我就覺得好撚難食 之前成堆油送曬比個fd

所以我都好少呢度講油,我自己入坑鍾意食果D油,宜家都好少食,初初玩成日搵D似真煙嘅油來戒煙,玩咗一陣就唔再鍾意食呢類煙油。
有冇邊隻煙油似煙味

兩日前答過你呢個問題

我想搵d似萬寶路既有冇

咁呢度摺左佢都得啦

新手諗住交流一下
唔識先問下人

咁樣傾條鐵咩

乜都google未得囉

講真丫 伸手黨要屌你咪屌你囉
好似啲人一入黎問人邊套starter kit 抵玩啲
答左幾十萬次 你爬下文會無答案咩?
煙油個啲1-4 都一路有人講架啦
好似做功課,寫文咁 你都唔會一開始就問人點做
自己都會寫個大綱出黎 搵下資料先再問老師啦
老撚奉答你咩 屌你老母
我去親鋪頭買油 都會見好多新手第一句就係問 我想要好似真煙嘅油

兩日前答過你呢個問題

我想搵d似萬寶路既有冇

咁呢度摺左佢都得啦

新手諗住交流一下
唔識先問下人

咁樣傾條鐵咩

乜都google未得囉

講真丫 伸手黨要屌你咪屌你囉
好似啲人一入黎問人邊套starter kit 抵玩啲
答左幾十萬次 你爬下文會無答案咩?
煙油個啲1-4 都一路有人講架啦
好似做功課,寫文咁 你都唔會一開始就問人點做
自己都會寫個大綱出黎 搵下資料先再問老師啦
老撚奉答你咩 屌你老母

你都on9
討論區唔撚問得

自己開個群組傾撚飽佢啦
洗撚係度公開討論咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞