[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-5

1001 回覆
21 Like 28 Dislike

between 有冇植物group? 想搵人一齊欣賞花草樹木

呢支好野喎 買左幾錢

岩岩開始玩vape
訂左smok ailen 220w+rotofo mini rta
呢幾日應該有得拎

加埋稅USD$300
新手唸住買嚟介煙用請問有乜推介?

十幾年煙齡而家一日食12支左右, 我唔追求大煙 只係想唔駛成日叉電或者加油,
Battlestar 或者al85 邊部啱我多啲?
新手唸住買嚟介煙用請問有乜推介?

十幾年煙齡而家一日食12支左右, 我唔追求大煙 只係想唔駛成日叉電或者加油,
Battlestar 或者al85 邊部啱我多啲?

加油同電量兩回事黎
battlestar 2電定3電
al85 單電
fused clapton食蘋果冰真係好正
第二個層次
由重甜蘋果汁變左鮮榨冰蘋果汁 勁鮮味
有無iqos撚

me雙開
頂 中伏
之前喺1品買omg 3mg又上頭又啱我口味
見小馬哥平 就買咗兩支6
頂你個肺 淡茂茂 6仲衰過3 唔上頭
一係一品嗰支係流 一係就佢溝水
頂 中伏

唔明,你話一品嗰支啱食,小馬哥淡茂茂,然後又話一品嗰支係流,即係點?
頂 中伏

唔明,你話一品嗰支啱食,小馬哥淡茂茂,然後又話一品嗰支係流,即係點?

我嘅意思係 一係就omg本身淡 一品買個支係一品自己調出嚟
頂 中伏

大鋪真係唔係一定信得過架...
特別促銷個排 平還平 買完食唔到都係浪費
頂 中伏

你食過3同6mg嘅一定會覺得0mg好淡嫁喎
頂 中伏

你食過3同6mg嘅一定會覺得0mg好淡嫁喎

omg係牌子黎

between 有冇植物group? 想搵人一齊欣賞花草樹木

呢支好野喎 買左幾錢

岩岩開始玩vape
訂左smok ailen 220w+rotofo mini rta
呢幾日應該有得拎

加埋稅USD$300

我有隻淘仔pax2 好大陣膠味 呢set岩岩到 口感唔錯

巴打有冇玩tfv12 同埋部機個溫控模式唔係好識set
有fd話vape好易食到肺積水,玩開既巴打點睇?

有fd話vape好易食到中六合彩,玩開既巴打點睇?

我有 flower mate 5.0s

認真求解答,佢既意思蒸氣經常出入個肺度,所以咁講

食開煙,早個月好想試轉vape,比佢嚇停左我

認真求解答,佢既意思蒸氣經常出入個肺度,所以咁講

食開煙,早個月好想試轉vape,比佢嚇停左我

食左大半年乜事都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞