[VAPE/Vaping】-電子煙友埋嚟傾啦-5

1001 回覆
21 Like 28 Dislike
新手食咗大約4個月
https://www.directvapor.com/premium-mods/tugboat-v2-mod.html
用緊呢隻 朋友係加拿大買
之後佢換咗第二枝送咗比我
所以咩都唔識
有冇巴打可以話俾我知呢支係咩類型嘅VAPE
有咩要注意
小弟主要玩Vape tricks

Sorry 呢個先啱
https://www.e-liquids.uk/shop/e-cigarettes/clones-mech-mods/tugboat-v2-5-kit-clone

你個fd對你真係好
施主回頭是岸玩番晶片機先
熟下電子煙原理同埋知道點解要上桿先開始啦
阿彌陀佛

用緊wismec 2/3+ uwell crown 2,食緊cosmic fog 既milk&honey 3mg,幾好食
不過呢部都用左半年,想換,但又諗唔到理由換

個貼甩左,換
小弟初報到~
玩Vape玩左年半,近排新買左支Skyhook

巴打 我都係新上手玩咗半個月
買咗你右邊個部同tfv12
但試咗好耐一係冇煙
自己用150w推
一推上去就勁熱(4x-5x度)同啲煙有怪味
想請教下個setting係點
宜家用緊個法師rta用好過佢
想揾隻咖啡味煙油做糧
暫時睇中

有冇人試過覺得邊款好?
或者有冇咩好提議?
新手乜都唔識 topbox mini應該換邊隻霧化器 唔好屌

用緊wismec 2/3+ uwell crown 2,食緊cosmic fog 既milk&honey 3mg,幾好食
不過呢部都用左半年,想換,但又諗唔到理由換

個貼甩左,換

呢部係咪三電

新手買左呢個雞野玩下,食緊蜜桃味,買左枝紅牛味同提子,99一套幾底玩 但係食落無乜feel,有無新手推介?

新手買左呢個雞野玩下,食緊蜜桃味,買左枝紅牛味同提子,99一套幾底玩 但係食落無乜feel,有無新手推介?

SMOK AL85
有無iqos撚

SMOK AL85

有無細隻啲😂

SMOK AL85

有無細隻啲😂

somk al850 得85w無錯係岩新手玩 但我覺得al850都成47.95美金 直接出smok alien59.95美金 有成220w 玩咩都得 而且又細部

between 有冇植物group? 想搵人一齊欣賞花草樹木

SMOK AL85

有無細隻啲😂

iStick Pico咯,比AL85薄少少,不過唔可以直接裝24mm或以上嘅霧化器。

SMOK AL85

有無細隻啲😂

iStick Pico咯,比AL85薄少少,不過唔可以直接裝24mm或以上嘅霧化器。

岩岩見到你講起 知唔知香港邊度有得買散熱片For墊高RTA

SMOK AL85

有無細隻啲😂

岩岩見到你講起 知唔知香港邊度有得買散熱片For墊高RTA

唔知,真係好少在香港買電子煙嘅嘢,我D散熱片都係淘翻來。

SMOK AL85

有無細隻啲😂

somk al850 得85w無錯係岩新手玩 但我覺得al850都成47.95美金 直接出smok alien59.95美金 有成220w 玩咩都得 而且又細部

AL85 佢都覺得大,點會睇中smok alien
利申:平時都係帶雙電機出街
Veco one幾錢左右?值得一試?
Veco one幾錢左右?值得一試?

淘寶揾唔到嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞