爹地最討厭!

926 回覆
175 Like 24 Dislike
無睇幾日 停埋添
姐係要比錢先有得繼續睇?

你click進去看看就會找到答案
如果你還是看不到,email給我,我告訴你怎麼辦

姐係依到既就係試 下就要30台幣?

如果下載是要付錢的
我鼓勵大家用電腦看,手機原來在那個網頁的設計裏有限制

(很抱歉,我不可以說明如何免費看。因為有讀者付了錢看,這樣對他們來說不公平。對於想免費看的讀者,我的提示只可以到這裏。)

上集是不用錢的。

怎麼說...我不能長期寫免費的故事,但如果看了一部份,覺得好看,又想看下去,就歡迎買。但因為有讀者買了,要對他們公平,我不可以再提示有什麼方法,但是真的有方法,我試過可行,不過當然有限制。

我希望大家明白,謝謝
剛剛有讀者告訴我,原來在電腦看也不行...

其實我是試過沒問題才(敢)告訴大家...不知是不是因為我是作者,所以我是一點問題也沒有...(否則哪敢告訴大家?)

所以非常對不起!!
支持
其實要收錢直接講咪得囉點解要搞咁多野
寫你所想就可以了
懂欣賞的人自會欣賞
加油

作者唔洗食飯咩?
更何況只三十台幣又唔多

作者唔洗食飯咩?
更何況只三十台幣又唔多

(衷心多謝你的回應)
我買咗下集
連埋爹地媽咪相遇個本都買埋
我覺得太短 某d 情節可以詳寫

作者唔洗食飯咩?
更何況只三十台幣又唔多

我肯比平時覺得好睇既網上比完 會買實體儲 有時會買多本for簽書
但我覺得要收錢先睇得咪直接講 做咩搞咁多野

作者唔洗食飯咩?
更何況只三十台幣又唔多

我肯比平時覺得好睇既網上比完 會買實體儲 有時會買多本for簽書

咁有時未去到出書既時候就會需要係網上比錢睇
其實都係一種付款方法姐 想睇咪比唔想就算

作者唔洗食飯咩?
更何況只三十台幣又唔多

到神童前為止都好好睇
我唔係不滿要比錢 我好樂意比錢睇
但唔明點解要收錢但兜圈唔直接講

作者唔洗食飯咩?
更何況只三十台幣又唔多

到神童前為止都好好睇

我覺得講野風格姐 佢停果陣都有直接講鐘意就買 只係交待多啲其他野
shit買錯左 諗住買愛到永遠買左我不愛你

你給我的回應我收到了,實在很多謝你
(如果你想我給你回覆的話,請給我聯絡方式)

在這裏我只是想說,首先當然要多謝你喜歡這個故事
然後就是,很多謝上天給我寫作的能力,讓我可以(大膽點說啦)為人做點事。我沒想過這篇、或者以前寫的故事會讓人感動、鼓勵到別人,多謝你再重新肯定我寫作的能力和意義
我以前做過很多不同的事和工作,都沒覺得有一件是開心和有意義的,不過在寫作裏,我找到自己、找到你們,這是一種很大的福氣
最後,我很鼓勵你,鼓氣勇氣,踏出第一步,走自己的路。這件事是相當不容易的。其實我年紀不小,但仍然挺不顧一切地去走,因為我也不想後悔、不想成為自己不喜歡的人,撞開了面前的「牆」,看到的風光就不一樣了。

p.s. <<我不愛你>>也很好看啊

自由
我買咗下集

收到
我都希望寫一些番外篇
我買咗下集

收到
我都希望寫一些番外篇

想要小寶/爹地嘅番外
深潛左成個星期 有我有時間會上你個個website睇下點繼續追,加油呀
深潛左成個星期 有我有時間會上你個個website睇下點繼續追,加油呀

哈哈好兄,我找你好久呀!
你去哪了? (大家都很掛念你 )
我有點事想請教你,可否請你用gmail的address傳個email(freemylive1000@gmail.com)?
到時我再問你

哈哈好兄,我找你好久呀!
你去哪了? (大家都很掛念你 )
我有點事想請教你,可否請你用gmail的address傳個email(freemylive1000@gmail.com)?
到時我再問你

發了給你了

作者唔洗食飯咩?
更何況只三十台幣又唔多

到神童前為止都好好睇

我都覺,原本話咩停
我以為係講緊停一停諗下個故事點發展
不過 NT 30 真係平嘅
係可以表達得好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞