[戒丁WHATSAPP群已開] 香港戒丁論壇4

1001 回覆
45 Like 16 Dislike

咁暫時唯有靠住中醫先, 可能有潛在心理上既問題

想知要唔要完全戒扑戒j 之前上網睇過話j太多/完全戒j都唔好 要適量咁出

冇意淫既話, 其實係可以唔出精的

姐係扯咗最好就要出埋?

都唔可以咁講
如果係戒既話就算扯咗都唔可以打
而係要努力戒埋意淫

唔該巴打 黎緊一個月要佢戒j戒扑

加油,記得戒色要戒埋意淫
佢有心戒就搵個好既動機去戒, 事倍功半
噢巴你J咁多都有9個EX,一定好靚仔

我做得電視,要度橋諗嘢,個腦好多古靈精怪橋,好多電視劇嘅浪漫橋段,用黎女好好用,我唔靚仔,以前好多人話我似張學友,但張學友個樣今時今日都已經唔算靚仔之列。

廿年後嘅今日嘅我都走晒樣。

咁暫時唯有靠住中醫先, 可能有潛在心理上既問題

想知要唔要完全戒扑戒j 之前上網睇過話j太多/完全戒j都唔好 要適量咁出

冇意淫既話, 其實係可以唔出精的

姐係扯咗最好就要出埋?

都唔可以咁講
如果係戒既話就算扯咗都唔可以打
而係要努力戒埋意淫

唔該巴打 黎緊一個月要佢戒j戒扑

加油,記得戒色要戒埋意淫
佢有心戒就搵個好既動機去戒, 事倍功半

希望有成果 咁多位巴打都加油
噢巴你J咁多都有9個EX,一定好靚仔

我做得電視,要度橋諗嘢,個腦好多古靈精怪橋,好多電視劇嘅浪漫橋段,用黎女好好用,我唔靚仔,以前好多人話我似張學友,但張學友個樣今時今日都已經唔算靚仔之列。

廿年後嘅今日嘅我都走晒樣。

係咪變咗老版陳冠希
篇文真係要每幾版貼一次
篇文真係要每幾版貼一次

又打錯字呀,屌

第三段,精神好易失堂
想問下識中醫既巴打

嘴唇白通常代表咩?氣虛?腸胃唔好?
想問下識中醫既巴打

通常血虛,營養不良,生唔夠血嘅血虛,重傷重病後回復唔切,大量流血補唔切

唔通常都可以關氣事,食極鐵丸補血嘢都補唔倒血,通常消化吸收系統火力不足,製血功能又冇力,虛不受補,呢 d人身子已經好差。
篇文真係要每幾版貼一次

又打錯字呀,屌

第三段,精神好易失堂

放左上香港戒丁論壇
http://www.noj1314.258club.com/viewthread.php?tid=2820&page=1&extra=#pid6565

噢巴得閒可以既話寫多幾篇文,拯救更多因為打J變毒撚既青少年 依家好多都係因為打J打到變毒撚,溝唔到女,但唔知個原因係因為打J搞成咁,真係好可憐

依家個社會最值得重視既就係色情對人體既影響,但偏偏冇人出黎發表,可能我地90後仲未傷夠。。。
篇文真係要每幾版貼一次

又打錯字呀,屌

第三段,精神好易失堂

放左上香港戒丁論壇
http://www.noj1314.258club.com/viewthread.php?tid=2820&page=1&extra=#pid6565

噢巴得閒可以既話寫多幾篇文,拯救更多因為打J變毒撚既青少年 依家好多都係因為打J打到變毒撚,溝唔到女,但唔知個原因係因為打J搞成咁,真係好可憐

依家個社會最值得重視既就係色情對人體既影響,但偏偏冇人出黎發表,可能我地90後仲未傷夠。。。

如果我一早睇到
香港多得有簫巴帶頭
想問下識中醫既巴打

通常血虛,營養不良,生唔夠血嘅血虛,重傷重病後回復唔切,大量流血補唔切

唔通常都可以關氣事,食極鐵丸補血嘢都補唔倒血,通常消化吸收系統火力不足,製血功能又冇力,虛不受補,呢 d人身子已經好差。

問過中醫話我氣虛
通常睇都話幫我清腸胃
兄弟加油戒了吧!拿出你的熱情,與淫邪決一死戰!每天堅持看戒色文章,多感悟多思考前輩的戒色經驗!建議把飛翔老師的那幾季斷念的戒色文章反覆看,好好參悟!戒色的核心是修心,一定要學會觀心斷念!培養一個自己喜歡的心趣愛好,讓自己的生活充實起來。多鍛鍊,加油!我相信你!淫邪是真的害人,多看吧裡受害者的案例。說說我吧,以前挺陽光的,現在一生病,生不如死。你要說到做到,不要過了幾天又破,三分鐘熱情,為了那幾秒鐘快感,毀了自己,真的不值得!
前一排整親 成個星期無得J
但係嗰個星期做野有效率同集中好多
身體好似又好咗 唔會成日好攰 同做野拖拖拉拉
不過個人係急躁咗嘅

不過之後好番又嚟一日一J 又打回原形
好懷念戒J嗰段日子
前一排整親 成個星期無得J
但係嗰個星期做野有效率同集中好多
身體好似又好咗 唔會成日好攰 同做野拖拖拉拉
不過個人係急躁咗嘅

不過之後好番又嚟一日一J 又打回原形
好懷念戒J嗰段日子 [/size=3]
篇文真係要每幾版貼一次

又打錯字呀,屌

第三段,精神好易失堂

噢巴你果個年代冇AV,因咩事打第一次J?之後都係靠幻想打J?
小弟多謝噢巴捧場

之前寫到1999,依家先得閒寫返好。

噢巴,多謝你令我開悟
之前失戀仲未放得低,睇完你呢句真係放低左好多

有 d人唔夾就但係拍緊拖,呢 d人係需要第一代伴侶啟發左個愛情觀,然後分左手,接第二段先係真愛嘅感情都可以。 有人夾,但就唔可以拍拖,係因為是但一方需要去訓練另一段姻緣先再返黎同真愛一齊。也有一對人一出世就大家一齊走到老。前世所選擇嘅方案可以萬千種模式,唔能晌度用三言兩語答倒你。

我因為打J比女飛,發覺自己係幾咁ON9

我上一任俾我嘅經驗,就係用黎幫我維系現任嘅感情

我總共有9 個上一任,呢 d經驗係用黎俾我了解岩自己嘅女人應該要點揀。

人生失去伴侶係俾你用黎反省同分析,但出面仲有好多po講緊 : 我好掛住佢,求屌醒。好想佢返黎我身邊。求風水佬擺陣。唉,其實應該開心先係,有機會向前度講句多謝,係你啟發左我 d乜嘢,或者佢會話你痴撚線,走啦死癲佬,做唔做除得你,最重要都係感恩一下,俾返 d力量自己,將屈埋晌心底裡果少少不憤或唔開心都洩埋出黎,鬆一口氣,曬個靚太陽,坐下沙灘,食隻雞脾,精神爽利!

好想同噢巴你一齊食雞脾
篇文真係要每幾版貼一次

又打錯字呀,屌

第三段,精神好易失堂

噢巴你果個年代冇AV,因咩事打第一次J?之後都係靠幻想打J?

以前細過,7x-8x年頭,窮,老母痴膠花,車衣工人,啤錶面果 d年代,自有生活意識開始之前已經習慣晌屋企唔著褲裸周,睇返以前 d相,夏天周 fingfing ,冬天著褲,但賓周屎眼位都係開有個窿,開浪褲,去到小六讀書返到屋企都係除左校服笠件衫算,就咁唔著褲周 fingfing, 習以為常,唔會覺得有問題。可能有少少開始發育,慢慢唔知點解撞倒嘢磨磨下條周識硬,覺得好神奇,夜晚爬晌床瞓(木板硬床),就郁郁下,用床黎壓下壓下條周,磨到硬,再磨落去覺得無比舒服,逍遙到極限時射左 d嘢出黎,自此悶冇嘢做就用手搵無比快樂。
小弟多謝噢巴捧場

噢巴,多謝你令我開悟

有 d人唔夾就但係拍緊拖,呢 d人係需要第一代伴侶啟發左個愛情觀,然後分左手,接第二段先係真愛嘅感情都可以。 有人夾,但就唔可以拍拖,係因為是但一方需要去訓練另一段姻緣先再返黎同真愛一齊。也有一對人一出世就大家一齊走到老。前世所選擇嘅方案可以萬千種模式,唔能晌度用三言兩語答倒你。

我總共有9 個上一任,呢 d經驗係用黎俾我了解岩自己嘅女人應該要點揀。

人生失去伴侶係俾你用黎反省同分析,但出面仲有好多po講緊 : 我好掛住佢,求屌醒。好想佢返黎我身邊。求風水佬擺陣。唉,其實應該開心先係,有機會向前度講句多謝,係你啟發左我 d乜嘢,或者佢會話你痴撚線,走啦死癲佬,做唔做除得你,最重要都係感恩一下,俾返 d力量自己,將屈埋晌心底裡果少少不憤或唔開心都洩埋出黎,鬆一口氣,曬個靚太陽,坐下沙灘,食隻雞脾,精神爽利!

好想同噢巴你一齊食雞脾

兩個男人坐沙灘食雞脾。
小弟多謝噢巴捧場

噢巴,多謝你令我開悟

好想同噢巴你一齊食雞脾

兩個男人坐沙灘食雞脾。

同你坐我諗我會學到好多野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞