[戒丁WHATSAPP群已開] 香港戒丁論壇4

1001 回覆
45 Like 16 Dislike
戒J同時最好睇埋中醫
恢復得快好多

其實中醫幾錢一次 有無概念
食左d熱氣野,又病返
好頭痛 以前扺抗力唔會咁
Day4
day18
噢巴
噢巴

好似叫緊oops
噢巴

好似叫緊oops

oppa
噢巴

好似叫緊oops

oppa

oppa
噢巴

好似叫緊oops

oppa

oppa

痴撚線
頭好痛
戒J同時最好睇埋中醫
會恢復得快D

同時
同埋中藥幫手補精氣,減弱你心魔
戒丁第5日
越嚟越多人
https://chat.whatsapp.com/4KAu6VNcr2CJf7XEhlO6st
戒丁WHATSAPP群LINK
https://chat.whatsapp.com/4KAu6VNcr2CJf7XEhlO6st
戒丁WHATSAPP群LINK
戒咗丁三個月 本來好地地 近排突然夢遺失調 四五日一次夢遺 仲要個現象連續咗四五次 今日忍唔住打一次 見網上話失調可以打丁重新調節 請問巴打我係咪前功盡廢 再遇到類似情況可以點做?再者就嚟考試我應唔應該避免戒丁初期嘅惡化症狀而唔戒住?同埋我好唔好買市面啲保腎藥食 加快回復狀態?
好唔開心 求巴打解答
戒咗丁三個月 本來好地地 近排突然夢遺失調 四五日一次夢遺 仲要個現象連續咗四五次 今日忍唔住打一次 見網上話失調可以打丁重新調節 請問巴打我係咪前功盡廢 再遇到類似情況可以點做?再者就嚟考試我應唔應該避免戒丁初期嘅惡化症狀而唔戒住?同埋我好唔好買市面啲保腎藥食 加快回復狀態?
好唔開心 求巴打解答

夢遺戒耐左次數會慢慢減小,平時減小意淫,多做固腎功

(見網上話失調可以打丁重新調節)唔好信,你想戒就認認真真去睇戒為良藥

就嚟考試應該更加要戒

唔洗食保腎藥,戒就會慢慢好

新人請去睇戒為良藥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞