[戒丁WHATSAPP群已開] 香港戒丁論壇4

1001 回覆
45 Like 16 Dislike
呢4日打左起碼十次 發覺蕁麻疹嚴重左 生多左一粒粒

自求多福 好羨慕上面有啲巴打恢復得咁快 身體調和嘅野急都急唔嚟 難為你明知有害都繼續打落去 祝你好運

自求多福 好羨慕上面有啲巴打恢復得咁快 身體調和嘅野急都急唔嚟 難為你明知有害都繼續打落去 祝你好運

我唔想架

咁一定係有人拎住支槍逼你啦
辛苦曬
留名
有個壞習慣係訓唔著就打J
搞到好似有依賴咁
有無辦法改變

當你身體虛到
訓唔著打完J,更加訓唔著
你就知道打J既惡果
嘗過惡果,就自然唔會再依賴,明白到
一開始打J可以幫助睡眠
但長期打J唔單止會影響睡眠,嚴重可能會神經衰弱,即係冇啦啦遺精

其實蕭別離當初戒左一年之後破戒有冇不舉陽痿果D???

我唔想架

辛苦曬

咁串 咁我都冇謂講

等你成功戒到可以串返我
留名
搞到好似有依賴咁
有無辦法改變

當你身體虛到
你就知道打J既惡果
一開始打J可以幫助睡眠
但長期打J唔單止會影響睡眠,嚴重可能會神經衰弱,即係冇啦啦遺精

我試過
留名
搞到好似有依賴咁
有無辦法改變

當你身體虛到
你就知道打J既惡果
一開始打J可以幫助睡眠

我試過

不過無遺精,係更加訓唔到,但好撚攰
留名
搞到好似有依賴咁
有無辦法改變

當你身體虛到
你就知道打J既惡果
一開始打J可以幫助睡眠

我試過

係,又攰又訓唔到,真係戒為良藥
上面位巴打再繼續打落去D疹只會愈黎愈勁..愈打愈毒
留名
搞到好似有依賴咁
有無辦法改變

當你身體虛到
你就知道打J既惡果
一開始打J可以幫助睡眠

我試過

係,又攰又訓唔到,真係戒為良藥
上面位巴打再繼續打落去D疹只會愈黎愈勁..愈打愈毒

果種係明明好眼訓,訓唔到,打個丁諗住攰d可以訓,因為一開始係得
點知長期之後係眼訓.👉🏻訓唔到👉🏻丁👉🏻攰撚到仆街👉🏻但訓唔到,失眠兩三個鐘
44/500

其實蕭別離當初戒左一年之後破戒有冇不舉陽痿果D???

越戒會扯我越硬,越持久

我唔想架

辛苦曬

咁串 咁我都冇謂講

等你成功戒到可以串返我

恃住戒得耐過人就串人
得 我走

激將法都唔識
同女友造愛算破戒嗎?
同女友造愛算破戒嗎?

唔算
day 41
一晚遺左2次
day 41

day21
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞