[戒丁WHATSAPP群已開] 香港戒丁論壇4

1001 回覆
45 Like 16 Dislike
Day1
40/500
無咩特別
完全唔想打
一有淫念起,就覺得以前自己好on9
少少野就打,宜家不停諗打左既後果,就得
40/500
無咩特別
完全唔想打
一有淫念起,就覺得以前自己好on9
少少野就打,宜家不停諗打左既後果,就得

打完個人又要攰幾日,腦力又變返痴痴呆呆,精神又恍惚,頭又暈撚到仆街。要幾日先回氣。我唔想咁呀
宜家戒左40日,上面既野無曬
何需因為爽一陣而付上沉重代價
第14日
岩岩忍唔住開左套av睇
但發覺冇之前咁易扯
好彩最後都沉得住氣熄左套AV
第14日
岩岩忍唔住開左套av睇
但發覺冇之前咁易扯

9變0
想問如果個人腎虛係唔係好易緊張,怕事同心急

係,腎主恐
蕭巴你D資料邊到搵番黎
膽小 多疑呢D係唔係關打J打得多事

【腎虛細膩體會之五:膽子變小,莫名其妙害怕】

《黃帝內經》云:「人有五臟化五氣,以生喜怒憂思恐」。情志與五臟的對應關係是:心在志為喜,肝在志為怒,脾在志為思,肺在志為憂,腎在志為恐。腎主恐有兩方面的意思,一方面是說恐能傷腎,另一方面是說恐懼是腎虛的表現,如果一個人無緣無故地有恐懼的感覺,往往說明有腎虛的問題。當一個人腎氣足時,他往往會有一種氣壯山河的感覺,底氣也非常足,一點也不怕,但是當一個人腎氣虧損到一定程度,他就開始莫名其妙害怕了,一會怕這,一會怕那,而且怕的內容在常人眼裡也許會覺得很奇怪,甚至是不可理喻。很多戒友其實都有膽子變小的體會,本來心理很正常很健康,但是隨著邪淫負能量的累積,隨著腎氣的不斷損耗,一種奇怪的害怕的感覺就會漸漸出現,然後將你牢牢籠罩,就像頭頂有一片挪不走的烏雲一樣,整個人生陷入了徹底的惶恐和不安。
蕭巴你D資料邊到搵番黎
膽小 多疑呢D係唔係關打J打得多事

去論壇睇戒為良藥
好耐無打 家陣 睇av 用手磨下都無反應
第14日
岩岩忍唔住開左套av睇
但發覺冇之前咁易扯

戒丁要delete哂d珍藏係常識

幾耐?

傻啦 越戒得耐 性能力就越勁 唔使驚

幾耐?

唔記得 過1年

幾耐?

唔記得 過1年

過一年好勁喎!
圖片網址[/img]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞