[戒丁WHATSAPP群已開] 香港戒丁論壇4

1001 回覆
45 Like 16 Dislike
我記得噢巴有俾mail我,但冇緣份去唔到
噢洩巴所言甚是
好多都中過
包括個人精神恍惚,on99咁,腳軟等等
唔識自動呼吸

其實噢巴你之前話師傅開班我有俾email架
不過抽唔中我

因為我都想開能量
身體好d

開靈氣主要係修心同自覺悟,你打 j打到殘要修身,應該練內氣,即係蕭生果 d

別離,佢係咪指養生樁?
噢洩巴所言甚是
好多都中過
唔識自動呼吸

不過抽唔中我

因為我都想開能量
身體好d

有 d打 j,為左令到自己健康返打 j冇咁傷,即係又繼續打 j, 我都唔會理佢。

有 d係問佢死左阿婆依家點,我安慰下佢

有 d係佢阿婆仲未死,就同我講佢阿婆死左依家晌下面點,我都冇答佢。

有 d連自己 email都打錯,回唔倒

有 d係我病左一輪睇睇下冇睇落去

有 d本身向善,大愛家人,孝子賢孫,只係能量不足,我都會介紹過去。

仲有可能同你冇緣,睇左咁多次都睇漏眼

戒左成兩星期都無晨勃 真係好虧

我開頭都係咁
宜家朝朝扯到恆
噢洩巴所言甚是
好多都中過
唔識自動呼吸

不過抽唔中我

因為我都想開能量
身體好d

開靈氣主要係修心同自覺悟,你打 j打到殘要修身,應該練內氣,即係蕭生果 d

內氣,氣功,打坐等
我自己練既話怕走火入魔
噢洩巴所言甚是
好多都中過
唔識自動呼吸

不過抽唔中我

因為我都想開能量
身體好d

別離,佢係咪指養生樁?

好多種,站樁,打坐,做運動,行善,孝順,戒J,任何養生方法,對身體恢復有幫助既事
噢洩巴所言甚是
好多都中過
唔識自動呼吸

不過抽唔中我

因為我都想開能量
身體好d

別離,佢係咪指養生樁?

好多種,站樁,打坐,做運動,行善,孝順,戒J,任何養生方法,對身體恢復有幫助既事

別離有冇站樁,打坐既文?謝謝
噢洩巴所言甚是
好多都中過
唔識自動呼吸

不過抽唔中我

因為我都想開能量
身體好d

別離,佢係咪指養生樁?

別離有冇站樁,打坐既文?謝謝

冇留意呢方面,可以上網搵下南懷瑾既書睇
小弟多謝噢巴捧場

之前寫到1999,依家先得閒寫返好。

噢巴,多謝你令我開悟
之前失戀仲未放得低,睇完你呢句真係放低左好多

有 d人唔夾就但係拍緊拖,呢 d人係需要第一代伴侶啟發左個愛情觀,然後分左手,接第二段先係真愛嘅感情都可以。 有人夾,但就唔可以拍拖,係因為是但一方需要去訓練另一段姻緣先再返黎同真愛一齊。也有一對人一出世就大家一齊走到老。前世所選擇嘅方案可以萬千種模式,唔能晌度用三言兩語答倒你。

我因為打J比女飛,發覺自己係幾咁ON9
想知含撚同手撚係咪有分別?
含撚都係一男一女但冇入到體內都算? 想幫男朋友 戒咗成年j都仲係虧
想知含撚同手係咪有分別?
含撚都係一男一女但冇入到體內都算? 想幫男朋友 戒咗成年j都仲係虧

佢戒期間有冇性行為?包括手口名身體各部分
有既話又幾密?

佢戒期間有冇性行為?包括手口名身體各部分
有既話又幾密?

3年前開始戒 戒咗一年到 之後就識咗我 但一直keep住只係摷 冇插冇射 最近幾個月先有性行為 但次次都臨入閘就軟 射得出嘅得兩次 懷疑係佢未戒前一日一j傷哂
戒左成兩星期都無晨勃 真係好虧

我戒咗一兩日已經好易扯到恆曬
為了女神努力
噢洩巴所言甚是
好多都中過
唔識自動呼吸

不過抽唔中我

因為我都想開能量
身體好d

內氣,氣功,打坐等
我自己練既話怕走火入魔

打坐亂諗嘢,有 d要意守邊度嘅氣功先會怕走火入魔。八段錦,蕭生果 d, 已經係平民級練內氣,只係一路拉筋一路自然呼吸,你平時熱身都做緊,婦女新姿都市閒情都有教過,呢 d功會走火入魔,tvb已經亡左國,公園 d阿婆阿伯都變晒喪屍。唔駛諗點呼吸,你嘅動作會自動引導,例如你伸懶腰舉高雙手,就會自動吸氣,所以你根本唔駛諗呼吸,最重要係條大陣要直同鬆。好似你咁講,即係伸懶腰,扮雀仔拍翼都已經走火入魔。邊有咁易。
小弟多謝噢巴捧場

之前寫到1999,依家先得閒寫返好。

噢巴,多謝你令我開悟
之前失戀仲未放得低,睇完你呢句真係放低左好多

有 d人唔夾就但係拍緊拖,呢 d人係需要第一代伴侶啟發左個愛情觀,然後分左手,接第二段先係真愛嘅感情都可以。 有人夾,但就唔可以拍拖,係因為是但一方需要去訓練另一段姻緣先再返黎同真愛一齊。也有一對人一出世就大家一齊走到老。前世所選擇嘅方案可以萬千種模式,唔能晌度用三言兩語答倒你。

我因為打J比女飛,發覺自己係幾咁ON9

我上一任俾我嘅經驗,就係用黎幫我維系現任嘅感情

我總共有9 個上一任,呢 d經驗係用黎俾我了解岩自己嘅女人應該要點揀。

人生失去伴侶係俾你用黎反省同分析,但出面仲有好多po講緊 : 我好掛住佢,求屌醒。好想佢返黎我身邊。求風水佬擺陣。唉,其實應該開心先係,有機會向前度講句多謝,係你啟發左我 d乜嘢,或者佢會話你痴撚線,走啦死癲佬,做唔做除得你,最重要都係感恩一下,俾返 d力量自己,將屈埋晌心底裡果少少不憤或唔開心都洩埋出黎,鬆一口氣,曬個靚太陽,坐下沙灘,食隻雞脾,精神爽利!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞