[戒丁WHATSAPP群已開] 香港戒丁論壇4

1001 回覆
45 Like 16 Dislike
8年前跑步個脾位會痛
以為拉唔夠筋
睇返上面先知
原來我個脾出左事
依幾年就到個胃
唉真係on鳩
迷左咁多年

所有臟腑氣不足,都會有軟弱無力嘅情況,唔夠氣,周邊 d筋膜不夠強度,臟腑就跟住地心吸力往下垂,一震盪就垂一垂,一垂就唔舒服,尤其女人成日凍親下體,減肥營養養不良,身子虛弱,子宮下垂,不能一概而論,但都有關係。同埋打 j都會打到衛氣不足,弱不禁風,一跑步撞凍空氣又好易凍親個胃,常溫水都唔飲得,要飲熱水。
8年前跑步個脾位會痛
以為拉唔夠筋
睇返上面先知
原來我個脾出左事
依幾年就到個胃
唉真係on鳩
迷左咁多年

所有臟腑氣不足,都會有軟弱無力嘅情況,唔夠氣,周邊 d筋膜不夠強度,臟腑就跟住地心吸力往下垂,一震盪就垂一垂,一垂就唔舒服,尤其女人成日凍親下體,減肥營養養不良,身子虛弱,子宮下垂,不能一概而論,但都有關係。同埋打 j都會打到衛氣不足,弱不禁風,一跑步撞凍空氣又好易凍親個胃,常溫水都唔飲得,要飲熱水。

又打到1999
而家每朝起身都會空肚飲熱水
唔飲凍野,係有時口痕食壽司
8年前跑步個脾位會痛
以為拉唔夠筋
睇返上面先知
原來我個脾出左事
依幾年就到個胃
唉真係on鳩
迷左咁多年

又打到1999

唔會,睇得好明白
有女朋友 kiss下什至拖下手都會扯
係咪都算破左
feel到個自列線好似有d野 應該點處理

睇戒色文修心
day12
好恐怖呀巴打
咁你最後點整走佢?
佛經?

佢咬落黎個下我驚跟住就屌左聲出黎
講粗口動陽氣就醒左隻野去左邊我唔知
可能搵第二個宿主掛

緊接打開返對眼睇下仲係唔係到
環顧不見
只感寒氣徹骨
由背脊凍到上頸左右側再到面頰位
真係好撚驚
我唔想再見到佢
下次如果係咬左落黎咁點算
依件事算係我決定戒淫欲堅定決心既意外

第9日
好想破戒

求集氣

第9日
好想破戒

求集氣

加油!
離開一下屋企先
唔可以獨處

獨處冇問題,問題係你覺悟不足,修心不足,不如睇多D戒色文章
離開一下屋企先
唔可以獨處

獨處冇問題,問題係你覺悟不足,修心不足,不如睇多D戒色文章

我以前都唔得
失敗過幾次就學識
最重要係從失敗中學習
琴日睇中醫話我腎好番左好多了
正常番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞