[戒丁WHATSAPP群已開] 香港戒丁論壇4

1001 回覆
45 Like 16 Dislike
戒丁WHATSAPP群,歡迎各位加入

WHATSAPP群LINK
https://chat.whatsapp.com/4KAu6VNcr2CJf7XEhlO6st
WHATSAPP群會顯示電話號碼,想搞事者請三思,小心被起底/玩電話
戒咗丁三個月 本來好地地 近排突然夢遺失調 四五日一次夢遺 仲要個現象連續咗四五次 今日忍唔住打一次 見網上話失調可以打丁重新調節 請問巴打我係咪前功盡廢 再遇到類似情況可以點做?再者就嚟考試我應唔應該避免戒丁初期嘅惡化症狀而唔戒住?同埋我好唔好買市面啲保腎藥食 加快回復狀態?
好唔開心 求巴打解答

夢遺戒耐左次數會慢慢減小,平時減小意淫,多做固腎功

(見網上話失調可以打丁重新調節)唔好信,你想戒就認認真真去睇戒為良藥

就嚟考試應該更加要戒

唔洗食保腎藥,戒就會慢慢好

新人請去睇戒為良藥

Thanks

https://chat.whatsapp.com/4KAu6VNcr2CJf7XEhlO6st
WHATSAPP群會顯示電話號碼,想搞事者請三思,小心被起底/玩電話

晨脖回來了
day19

宜排去睇中醫多左好多後生仔
42/500
day19

晨脖回來了

一定架啦
戒咗丁三個月 本來好地地 近排突然夢遺失調 四五日一次夢遺 仲要個現象連續咗四五次 今日忍唔住打一次 見網上話失調可以打丁重新調節 請問巴打我係咪前功盡廢 再遇到類似情況可以點做?再者就嚟考試我應唔應該避免戒丁初期嘅惡化症狀而唔戒住?同埋我好唔好買市面啲保腎藥食 加快回復狀態?
好唔開心 求巴打解答

夢遺戒耐左次數會慢慢減小,平時減小意淫,多做固腎功

(見網上話失調可以打丁重新調節)唔好信,你想戒就認認真真去睇戒為良藥

就嚟考試應該更加要戒

唔洗食保腎藥,戒就會慢慢好

新人請去睇戒為良藥

Thanks

唔好再信d咩打丁無害論
有d就話唔丁會塞住前列線,有d話唔丁會無性慾
屌你老母我宜家每朝早晨勃到轟天炮咁啊
都係果句,過份縱慾,身體唔好
自己身體自己知
岀曬症狀既人起碼戒兩年加上作息正常先可回恢
好左之後都要節制房事
宜d野有quota架
別離巴打
我戒左個零月琴晚突然夢遺
跟住今日頂唔順再打多次丁
係咪會更傷
但勁耐無打
打哂出黎好爽
別離巴打
係咪會更傷
但勁耐無打
打哂出黎好爽

打一次就傷一次
症狀唔會好返
去睇戒為良藥
別離巴打
係咪會更傷
但勁耐無打
打哂出黎好爽

打一次就傷一次
症狀唔會好返
去睇戒為良藥

咁我夢遺計一次
定打果下先傷
我會唔會傷左兩次
別離巴打
係咪會更傷
但勁耐無打
打哂出黎好爽

打一次就傷一次
症狀唔會好返
去睇戒為良藥

咁我夢遺計一次
定打果下先傷
我會唔會傷左兩次

打果下傷,夢遺唔當破戒
戒丁第5日,FEEL到身體好緊,精神多左D
莫名其妙,乜野都冇睇過但會有慾火,我克制住
再睇戒為良藥,平息心魔
今次想戒3個月
戒丁第5日,FEEL到身體好緊,精神多左D
莫名其妙,乜野都冇睇過但會有慾火,我克制住
再睇戒為良藥,平息心魔
今次想戒3個月

努力睇哂本戒為良藥佢
啱啱入group 今日起開始戒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞