[戒丁WHATSAPP群已開] 香港戒丁論壇4

1001 回覆
45 Like 16 Dislike
btw 如果扯完旗漏前列腺液算唔算破功
利申琴日漏完今日好唔舒服

做乜係都要搞你細佬?

我冇搞架係琴日同條女出街明明冇YY都keep住漏
應該過左三個月
但係尋晚又夢遺…

冇問題,繼續戒唔好意淫
睇甜故算唔算破戒?
睇甜故算唔算破戒?

算,斷估你唔會睇甜唔意淫
day 2 LM

做乜係都要搞你細佬?

腎關失鎖,打 j打到重傷

做乜係都要搞你細佬?

噉係咪即係我呢個半月嘅努力白費
有咩補腎食物

做乜係都要搞你細佬?

噉係咪即係我呢個半月嘅努力白費

呢個係你腎關失所既症狀,唔係你自己做
戒落去就慢慢改善
胍象好左
噢巴都做咗常坐客,如虎tim翼

噢巴都做咗常坐客,如虎tim翼

手淫就話唔好姐
咁得閒叫下雞有無問題

叫雞仲傷過打J
有咩補腎食物

同問 有無人知
仆街了 
今朝打一打 射左晶體出黎 成1粒鐘都未液化
純戒丁能否搞掂
你地已經比某 d人幸福,起碼手腳齊全冇缺陷,正常思考。大把殘缺人仕都積極過你地,冇手冇腳都要做倒 d有手有腳嘅事,弱智嘅都要幫社會出一分力。睇下佢地,都可以做 d超越自己少少嘅事,點解你地反而做埋 d低能過自己嘅事呢?

根本上天俾個身驅你就任務要做,你地每個人落黎都有嘢學有嘢做,做返個精神 d積極 d嘅人。回頭看返前十年都明知自己已經浪費左,不禁嘆息,甚至心寒。下一個十年又到喇,再回頭望返現在呢個十年,又再搖頭唉。轉下眼,到你臨死前先自覺自己浪費左一整個人生,明明可以更加發光發亮,為何總是烏雲蓋頂一世? 何苦呢?

阿彌陀佛,祝各位眾生積積極極咁生活去。
仆街了 
今朝打一打 射左晶體出黎 成1粒鐘都未液化
純戒丁能否搞掂

可以
氣指的是五臟六腑之氣,而腎藏五臟六腑精華之氣,臉是五臟六腑的鏡子,所以擼管傷腎後,就會反映在臉上。在擼管後,氣色很容易發生改變,氣不足時,色也會隨之改變,會變暗變青變髒變油,讓人心生厭惡之感,嚴重的戒友,臉部形態也會發生微妙的改變,也就是所謂的變形的戒友眼皮發生了改變,雙變單,戒了一段時間,又變回了雙眼皮。還有就是浮腫現象,包括眼皮浮腫,臉頰浮腫,還有眼袋等。膚質也會發生改變,皮膚變粗糙,觸感不再光滑細膩,有戒癮出現蛻皮,毛孔粗大,粉刺痤瘡青春痘等,經久不愈,還會留下痘印或者色斑。還有戒者臉頰凹陷,顴骨突出,面帶鬼氣,神似殭屍,還有很深的黑眼圈,這都是擼管傷腎的典型表現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞