[戒丁WHATSAPP群已開] 香港戒丁論壇4

1001 回覆
45 Like 16 Dislike
day7
多謝噢巴
多謝噢巴

我會練
想知含撚同手係咪有分別?
含撚都係一男一女但冇入到體內都算? 想幫男朋友 戒咗成年j都仲係虧

佢戒期間有冇性行為?包括手口名身體各部分
有既話又幾密?

3年前開始戒 戒咗一年到 之後就識咗我 但一直keep住只係摷 冇插冇射 最近幾個月先有性行為 但次次都臨入閘就軟 射得出嘅得兩次 懷疑係佢未戒前一日一j傷哂

咁就要睇佢識你之前戒果一個月戒的乾唔乾淨
同埋識咗你之後重有冇戒, 夜唔夜訓, 多唔多食生冷野
如果都係出現<臨入閘就軟>, 可以睇下中醫
不過可能有兩個原因
1)緊張
2)睇AV太多, 真實做時刺激感唔夠
小弟多謝噢巴捧場

之前寫到1999,依家先得閒寫返好。

噢巴,多謝你令我開悟
之前失戀仲未放得低,睇完你呢句真係放低左好多

有 d人唔夾就但係拍緊拖,呢 d人係需要第一代伴侶啟發左個愛情觀,然後分左手,接第二段先係真愛嘅感情都可以。 有人夾,但就唔可以拍拖,係因為是但一方需要去訓練另一段姻緣先再返黎同真愛一齊。也有一對人一出世就大家一齊走到老。前世所選擇嘅方案可以萬千種模式,唔能晌度用三言兩語答倒你。

我因為打J比女飛,發覺自己係幾咁ON9

我上一任俾我嘅經驗,就係用黎幫我維系現任嘅感情

我總共有9 個上一任,呢 d經驗係用黎俾我了解岩自己嘅女人應該要點揀。

人生失去伴侶係俾你用黎反省同分析,但出面仲有好多po講緊 : 我好掛住佢,求屌醒。好想佢返黎我身邊。求風水佬擺陣。唉,其實應該開心先係,有機會向前度講句多謝,係你啟發左我 d乜嘢,或者佢會話你痴撚線,走啦死癲佬,做唔做除得你,最重要都係感恩一下,俾返 d力量自己,將屈埋晌心底裡果少少不憤或唔開心都洩埋出黎,鬆一口氣,曬個靚太陽,坐下沙灘,食隻雞脾,精神爽利!

講得好岩,真係感激你令我上左一課,變到冇咁執著,放低左好多,諗通左好多。

叫人戒J亦係一種行善積德,我會係呢條路堅持落去,依家D年輕人真係比黃毒毒得太深,全無精氣神,好似你咁講成個人戇居居咁
含撚都係一男一女但冇入到體內都算? 想幫男朋友 戒咗成年j都仲係虧

有既話又幾密?

3年前開始戒 戒咗一年到 之後就識咗我 但一直keep住只係摷 冇插冇射 最近幾個月先有性行為 但次次都臨入閘就軟 射得出嘅得兩次 懷疑係佢未戒前一日一j傷哂

不過可能有兩個原因
1)緊張

已經有睇中醫3 4個月 話腎虛(唔知點解我覺得好似有親呢類問題中醫都會話腎虛咁) 有食藥但情況冇變 有每日11點前瞓 av就兩三年冇睇 我有懷疑過係心理問題 佢話近幾次同我做已經冇諗會軟嘅問題 最後都係軟咗

有既話又幾密?

不過可能有兩個原因
1)緊張

已經有睇中醫3 4個月 話腎虛(唔知點解我覺得好似有親呢類問題中醫都會話腎虛咁) 有食藥但情況冇變 有每日11點前瞓 av就兩三年冇睇 我有懷疑過係心理問題 佢話近幾次同我做已經冇諗會軟嘅問題 最後都係軟咗

咁暫時唯有靠住中醫先, 可能有潛在心理上既問題
[/quote]
咁暫時唯有靠住中醫先, 可能有潛在心理上既問題[/quote]
想知要唔要完全戒扑戒j 之前上網睇過話j太多/完全戒j都唔好 要適量咁出

咁暫時唯有靠住中醫先, 可能有潛在心理上既問題[/quote]
想知要唔要完全戒扑戒j 之前上網睇過話j太多/完全戒j都唔好 要適量咁出[/quote]
冇意淫既話, 其實係可以唔出精的

想知要唔要完全戒扑戒j 之前上網睇過話j太多/完全戒j都唔好 要適量咁出[/quote]
冇意淫既話, 其實係可以唔出精的[/quote]
姐係扯咗最好就要出埋?
認真平時扑野扯得唔夠行

諗住戒下j, 而家戒左一星期 反而晨勃都冇埋

以前打開j 反而有 點搞
認真平時扑野扯得唔夠行

諗住戒下j, 而家戒左一星期 反而晨勃都冇埋

以前打開j 反而有 點搞

一星期其實反映唔到啲咩,最多係身體未習慣

想知要唔要完全戒扑戒j 之前上網睇過話j太多/完全戒j都唔好 要適量咁出

冇意淫既話, 其實係可以唔出精的[/quote]
姐係扯咗最好就要出埋?[/quote]
都唔可以咁講
如果係戒既話就算扯咗都唔可以打
而係要努力戒埋意淫
做唔到完全戒
但做到每星期先J一次
算唔算有好轉?
做唔到完全戒
但做到每星期先J一次
算唔算有好轉?

算,不過一星期一J都會J到腎虧
噢巴你J咁多都有9個EX,一定好靚仔
30/500
Day 42
同個異性fd傾傾下冇YY但扯咗
Day 42
同個異性fd傾傾下冇YY但扯咗

冇意淫既話, 其實係可以唔出精的

姐係扯咗最好就要出埋?[/quote]
都唔可以咁講
如果係戒既話就算扯咗都唔可以打
而係要努力戒埋意淫[/quote]
唔該巴打 黎緊一個月要佢戒j戒扑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞