[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
我發覺梁生有樣野真係幾濕鳩
俾你做一個咁有份量節目既MC,竟然完全唔做功課
條友真係一集以前既無挑都冇睇過就黎番工
光熙就算做得差都知佢有做preparation,UP得出明秀係成日擲到6,以前特輯D經典場面

呢個真係 之前經典回顧佢竟然真係集集都冇睇過 每睇完一段就俾d罐頭反應 所以從來唔覺佢真係'有心'做無挑

呢樣真係好唔要得
我唔信佢會忙過大神,點可以拍節目唔做功課
到底有無腦

唔做功課都算 唔比觀眾知都好啲
屌經典嗰幾集佢講咗好幾次自己第一次睇
梁世亨真係好撚串

無佢今集應該0笑點

唔係掛

覺得今集冇佢 五條電腦白痴去pc房冇人幫會仲好笑
光熙就算做得差都知佢有做preparation,UP得出明秀係成日擲到6,以前特輯D經典場面

呢個真係 之前經典回顧佢竟然真係集集都冇睇過 每睇完一段就俾d罐頭反應 所以從來唔覺佢真係'有心'做無挑

呢樣真係好唔要得
到底有無腦

但其實佢個集反應幾快 又幾醒
佢講個句 就好似之前歷史rap特輯要從歷史中學習咁 佢地都應該要從無挑歷史中重新學做無挑
係有haha咁快既反應+大神講野既頭腦
呢句野其實似係大神總結會講既野黎

我覺得無論佢幾黑人憎都好 至少一定程度幫到無挑就夠 起碼幫手頂到洪哲吉亨敦佢地返
俊河RIP

做咩事 未睇今集

呢樣真係好唔要得
到底有無腦

佢講個句 就好似之前歷史rap特輯要從歷史中學習咁 佢地都應該要從無挑歷史中重新學做無挑

我覺得無論佢幾黑人憎都好 至少一定程度幫到無挑就夠 起碼幫手頂到洪哲吉亨敦佢地返

呢啲好行咋喎 咁都吹奏
to be fair 無挑成十年咁多集點睇得哂
有d太前既都唔知邊到搵得返黎睇 而且佢都有其他節目要做
就算係haha 有d佢入伍個時無份既集數都唔會特登追返哂
之前做無挑兒go佢都唔知邊到係青春豆特輯既錄製場所

另外今集佢叫在石對住條叉電線講野個下又真係好搞笑

呢樣真係好唔要得
到底有無腦

呢啲好行咋喎 咁都吹奏

係佢口出會覺得行囉 如果由大神講就覺得真心

請問有無巴絲有【真正的男人】全集高清中字
睇咗幾集覺得幾正

http://lemonidolshow.com/6428.html
睇下得唔得

佢係睇都冇睇過 做乜撚
佢打街霸個到真係煩到仆街

我都覺你做無挑起碼經典集數要睇下啦
睇番有幾難
鬼唔望洪哲番嚟串到佢無聲出

做左咁耐都唔討好
班泡菜都雙重標準,明明當年佢都衰過非法賭博又俾佢做無挑

佢係睇都冇睇過 做乜撚

唔信會有韓國後生仔完全唔睇無挑

如果洪哲返黎佢就應該走啦 兩個放埋一齊會好唔夾
反而好奇無挑點交代佢走 會唔會俾人話利用完就唔要
btw可以同到佢地打機真係好撚有運 個雞蛋面包睇到節目唔知有咩感受
我想問有Zico mino果幾集hip hop主題係第幾集?

佢係睇都冇睇過 做乜撚

翻黎再算啦

睇完前幾集覺得好有希望 剪左好多洪哲出黎
不過好似無咩noise叫吉返黎咁 明明吉有時都好搞笑
唔明點解咁都反梁 佢d反應節目效果姐
Haha 浚河咪一樣會 扮下鬥氣小朋友咁
btw可以同到佢地打機真係好撚有運 個雞蛋面包睇到節目唔知有咩感受

雞蛋面包仲要笑柒佢地

好彩無真係笑得太過分 如果唔係實俾大神fans圍
我都好想同佢地玩
唔明點解咁都反梁 佢d反應節目效果姐
Haha 浚河咪一樣會 扮下鬥氣小朋友咁

唔中意就唔中意架啦

佢係睇都冇睇過 做乜撚

好明顯無挑係唔會要佢走, 最多係佢自己扯
基本上無挑唔會趕走成員

你去番工但係你連間公司基本背景都唔知
你都覺得冇問題? 我係老細一定屌到你飛天
大哥呀,拿著錢箱,明秀擲6呢D咁基本既野都唔去做功課?
又唔見光熙唔得閑去睇?
連呢D野都懶,我真係睇唔出你會幾有心機做呢個節目
留名
岩岩終於睇完2011歌謠祭
真係要追黎緊歌謠祭
睇完好想去

btw 我慢慢由以前集數開始睇緊
近排個特輯睇唔睇好
睇完怕無心追以前嗰啲集數...

歌謠祭我反而麻麻
吸引點係邊?

11 歌謠我覺得係最正

真心歌謠祭 11年係最高質
言之名至好好聽
MT好好笑 鄭亨敦同鄭在型呢pair真係由頭笑到尾

11歌謠祭係最高質x2
歌最好loop,嘉賓正
成輯集集都好好笑,尤其第一集揀嘉賓都笑死
靠睇無挑識左唔少韓國高質音樂人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞