[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
【《無挑》「國民議員」特輯反映民意 多項提案準備中】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=326453

無挑真係一個影響力爆棚既綜藝節目
IN無挑 We trust

低左咁多
寶劍真係好可愛
近排成日煲返之後嘅無挑
覺得junjin有時雖然冇咩表現
但同在石佢地相處起幾自然 有時仲幾好笑
係唔知點解而家見親梁世亨
我都覺得佢做嘅野好刻意 好尷尬

低左咁多

技術性調整咋. 嚇我唔到既

低左咁多

技術性調整咋. 嚇我唔到既

嘩喺春天嘅威力定韓國人唔鐘意呢類政治題材
睇完覺得好多都啱香港用 議員連任限制 學生有權參與教育議案等等
梁世亨呢集到底做緊乜
寶劍真係好可愛

估唔到佢竟然參與呢種特輯 之前佢上213都好好笑好積極 幾期待佢既表現
今集竟然有久違既環節

淨係預告我都loop咗幾次
原來有post 留名
寶劍真係好可愛

估唔到佢竟然參與呢種特輯 之前佢上213都好好笑好積極 幾期待佢既表現
今集竟然有久違既環節

淨係預告我都loop咗幾次

結絲果然寶劍飯 平時都冇係度見過你

有追無挑但好少上黎
近排成日煲返之後嘅無挑
覺得junjin有時雖然冇咩表現
但同在石佢地相處起幾自然 有時仲幾好笑
係唔知點解而家見親梁世亨
我都覺得佢做嘅野好刻意 好尷尬

可能唔係覺得,係真係
光熙換朴寶劍 抵呀

有冇人bigbang個集幾時出得上集冇下集

終於有人問 我等左好耐

終於有人問 我等左好耐

下集應該掩咗

終於有人問 我等左好耐

下集應該掩咗

我都覺得唔會播係咪太悶比人 cut
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞