[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
梁生入咗crime scene3
第一次覺得因為梁生咁炆 畀返東民豆哥我

東民 豆哥 推理女皇 東旭 hani
Haha將與盧宏哲搭檔MBC試播節目《秘密綜藝研修院》
節目播出日期未定

接咁多
返黎未

快D番黎啦

久違的哈洪
點解佢地好似咁多才多藝咁
haha: 歌手 rapper 電台DJ
亨敦:填詞
俊河:填詞 rapper 音樂劇團員 演員
明秀:EDM 歌手 電台D

幾乎個個都多棲
個個都識填歌咁 定韓文填歌詞特別易

屌係咪洪臻浩(?) 佢做得好睇

無豆哥 無東民

入個垃圾

擺睇
Haha將與盧宏哲搭檔MBC試播節目《秘密綜藝研修院》
節目播出日期未定

接咁多
返黎未

快D番黎啦

久違的哈洪

終於

屌係咪洪臻浩(?) 佢做得好睇

之前睇埋遊戲的法則,豆哥好堅

條友呢家大勢

粱生入左百想5強呀

男子綜藝賞
頒獎嘉賓:
入圍者 作品 電視台 結果
金國鎮 《燃燒的青春》 SBS 提名
金鍾旼 《兩天一夜》 KBS 提名
朴修弘 《我家的熊孩子》 SBS 提名
梁世炯 《梁世炯與Shot訪談》 SBS 提名
劉敏相 《搞笑演唱會》 KBS 提名

無豆哥 無東民

入個垃圾

擺睇

屌我都好鍾意豆哥
但都會照睇s3 始終啲cases正

無豆哥 無東民

入個垃圾

擺睇

屌我都好鍾意豆哥

仲有邊個?

btw 佢真係唔掂喎 入個要用腦既節目
睇緊最新一集孕婦嗰到
明秀當時會唔會好唔開心

唔會, 因為未出事
朴寶劍個集拍之前都仲未有事

好彩 仲要haha岩岩第2胎出世

寶劍黎個時應該都未有事啦 見佢地個個係咁祝賀哈哈第2胎

未有事呀 ,上2個星期既事黎之麻
好似出事之後第2日就係星期四

被人爆個日唔等於佢係個日小產
好似冇講過佢幾時小產
【盧弘喆HAHA主持新試播節目 下周進行首次錄製】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=326641

無豆哥 無東民

入個垃圾

擺睇

屌我都好鍾意豆哥

仲有邊個?

下你講真架 ... 痴撚線 冇豆哥,Hani,東民 女偵探... 仲要入梁世享 堅係憎佢...
突然覺得光熙都冇咁差 RM 又整佢細佬入去
泡菜係咪真係咁鍾意梁氏兄弟

似乎係

似乎係

但泡菜以外真係好多人憎兩位梁生

似乎係

RM加細梁生既海外新聞既comment

好多人鬧大梁先生毀左無挑

因為梁生而唔睇無挑

似乎係

因為梁生而唔睇無挑

痴線佢2兄弟條路順風順水到... 光洙,吉跟在石 都係一步步上慢慢搵到自己定位...
佢2個唔知咩事

似乎係

因為梁生而唔睇無挑

痴線佢2兄弟條路順風順水到... 光洙,吉跟在石 都係一步步上慢慢搵到自己定位...
佢2個唔知咩事

雖然我都唔係鍾意佢
但佢地都出道左好多年 唔係叫條路順風順水掛.....

Btw 我好唔鍾意某個人一紅就瘋狂比人邀上各大綜藝
Eg 朴娜萊,李國主,康南,呢兩兄弟
一紅個排就睇咩都見到佢地

似乎係

因為梁生而唔睇無挑

佢2個唔知咩事

雖然我都唔係鍾意佢

女嗰兩個都ok 因為真係幾好笑
但兩兄弟真係

似乎係

因為梁生而唔睇無挑

佢2個唔知咩事

雖然我都唔係鍾意佢

Gagman做左好耐

其他綜藝做左幾耐??
光𤋮雖然唔係幾好笑 不過都叫有心做下無挑
Btw 洪哲幾時返黎

似乎係

因為梁生而唔睇無挑

佢2個唔知咩事

唔知算唔算順風架,大梁生之前衰過非法賭博,比人冷藏過1,2年

無豆哥 無東民

入個垃圾

擺睇

屌我都好鍾意豆哥

仲有邊個?

導演 女王 金智勳 恩地
點解佢地好似咁多才多藝咁
haha: 歌手 rapper 電台DJ
亨敦:填詞
俊河:填詞 rapper 音樂劇團員 演員
明秀:EDM 歌手 電台D

幾乎個個都多棲
個個都識填歌咁 定韓文填歌詞特別易

係無挑D 肥仔感情特別豐富
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞