[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
睇返15歌謠祭一開始嗰到真係好好笑
亨敦認真唱低音真係好好聽

係 好想學佢個種老牛聲同受傷的百合個下大叫
次次一開始表演佢都有笑料
2015都係有佢頂下場個歌謠祭先咁好笑
睇返15歌謠祭一開始嗰到真係好好笑

無吉無洪哲笑唔出
有冇人聽2013歌謠祭全員合唱嗰首歌會聽到喊
有時個一集完左會有呢首歌既melody,唔知點解聽親都那住那住 好想喊

그래, 우리함께

李笛真係好勁 由11年開始都有份玩/嘉賓
言之名至都好正

喊到
今日大連死左, 會唔會被人
有時個一集完左會有呢首歌既melody,唔知點解聽親都那住那住 好想喊

그래, 우리함께

言之名至都好正

喊到

咪住 大合唱隻歌唔係柳變態作嘅咩 點解讚咗落李笛度

利申:李笛fan loop咗佢隻1988걱정말아요 그대無限次

그래, 우리함께

言之名至都好正

喊到

咪住 大合唱隻歌唔係柳變態作嘅咩 點解讚咗落李笛度

利申:李笛fan loop咗佢隻1988걱정말아요 그대無限次

好似係柳變態作曲 成員填詞
仲記得亨敦錄音錄到喊
首歌簡直代表住無挑
話時話應該差唔多到兩年一度嘅歌謠祭
唔知今年除左GD仲會有咩人呢
最近才入伍的光熙日前正在訓練所接受基礎訓練,陸軍訓練所官方網站公開了新兵們的日常照,其中就有光熙。

照片中光熙和其他人一樣身穿軍裝,姿勢端正地敬軍禮,雖然嘴上掛著淺淺的笑容,但還是露出了倦色。

光熙將要在這裡接受為期5周的新兵訓練,之後將將作為軍樂兵繼續服役,而他的退伍日為2018年12月12日。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/93196

大連生活網

大連生活網

仲未入到
最近才入伍的光熙日前正在訓練所接受基礎訓練,陸軍訓練所官方網站公開了新兵們的日常照,其中就有光熙。

照片中光熙和其他人一樣身穿軍裝,姿勢端正地敬軍禮,雖然嘴上掛著淺淺的笑容,但還是露出了倦色。

光熙將要在這裡接受為期5周的新兵訓練,之後將將作為軍樂兵繼續服役,而他的退伍日為2018年12月12日。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/93196

光熙唔化妝順眼好多

大連生活網

仲未入到

巴打要搵咩種?
無挑嘅話有小漫啊
其他綜藝韓飯網都好齊

大連生活網

仲未入到

巴打要搵咩種?
無挑嘅話有小漫啊
其他綜藝韓飯網都好齊

我每次都見大連快過小漫

光熙唔化妝順眼好多

唔知點解佢以前鐘意化到咁白 依家咁咪順眼
另外佢個鼻真係
話時話應該差唔多到兩年一度嘅歌謠祭
唔知今年除左GD仲會有咩人呢

儲左少少錢諗住去追歌謠祭
希望可以追到啦
GD好似黎緊 solo cb
但係無挑而家搞緊國民內閣
我諗都五六月先有小道消息
想問下500集打後既 都要係小漫down?
歐小果度都係去到E4XX

因為睇慣左歐小果個檔案名
E493 160813 美國特輯(1)
睇唔慣小漫檔案名
【中字】160813 無限挑戰 E493 L.A.特輯I 1/1
想知歐小個檔案名係跟邊度架
想問下500集打後既 都要係小漫down?
歐小果度都係去到E4XX

因為睇慣左歐小果個檔案名
E493 160813 美國特輯(1)
睇唔慣小漫檔案名
【中字】160813 無限挑戰 E493 L.A.特輯I 1/1
想知歐小個檔案名係跟邊度架

Google歐小FB,佢有講佢停更,佢停到邊集就跟到去邊
睇黎大連好似被人收左皮
睇黎大連好似被人收左皮

呢獲仆街啦 平時都係零晨靠佢拎百度網盤
睇黎大連好似被人收左皮

呢獲仆街啦 平時都係零晨靠佢拎百度網盤

我最近係韓飯網睇呀
其實我覺得光熙都唔差
而家睇返15歌謠祭
但唔知係因為世亨黎左定佢畀人鬧到驚左
之後都冇咩表現
其實我覺得光熙都唔差
而家睇返15歌謠祭
但唔知係因為世亨黎左定佢畀人鬧到驚左
之後都冇咩表現

我覺得佢16年尾開始到17年順眼左 又無以前咁煩膠
可能有對比
【《無挑》「國民議員」特輯反映民意 多項提案準備中】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=326453
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞