[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
在石真係好撚完美 睇佢射擊睇到

型到
一開始真係唔知佢咁勁 全中之餘加埋個slowmo鏡頭
真係型到漏
但係之後佢實戰炒晒粉就笑到pk

笑死我 實戰又輸
在石真係係得把口果類
Slow mo放彈殻真係好型
老爹啊
老爹
@鳳凰天使TSKS韓劇社
笑星#朴明洙#的妻子在不久前流產一事在今天被報導,某電視台相關人員向媒體透露了這一消息,並表示朴明洙很悲痛,還在安撫情緒中。在去年年末KBS演藝大賞朴明洙獲得最佳DJ獎,上台發表獲獎感言時曾驚喜宣布喜訊:“我47歲,有第二個孩子了。”朴明洙與醫生韓秀敏結婚,在2008年8月大女兒樸敏舒出生。​​​​
笑星#朴明洙#的妻子在不久前流產一事在今天被報導,某電視台相關人員向媒體透露了這一消息,並表示朴明洙很悲痛,還在安撫情緒中。在去年年末KBS演藝大賞朴明洙獲得最佳DJ獎,上台發表獲獎感言時曾驚喜宣布喜訊:“我47歲,有第二個孩子了。”朴明洙與醫生韓秀敏結婚,在2008年8月大女兒樸敏舒出生。​​​​

老爹

幾多個月

老爹
電視台相關人士向TvReport透露,朴明秀夫人最近懷孕二胎已經流產了,朴明秀曾在2016年KBS演藝大賞透露妻子懷孕消息,感到非常幸福,令人惋惜的得到消息最近流產,朴明秀非常傷心難過

唔撚係啊

3hours 前

3hours 前

呢個唔係佢本人ac
bada結婚
老爹
仲要笑住做節目
韓國長壽綜藝節目《無限挑戰》早前停播7周,改播出特輯以重新整理,於本月18號恢復正常播出。而《無限挑戰》雖然喺公營嘅MBC電視台播出,但節目一向敢於挑戰,唔怕喺節目內容中提到政治部分,更打算後日播出「國會議員特輯」,邀請韓國五大政黨各派嘅一名國會議員參加討論。

據知節目已經錄製好,不過今日就有報道指自由韓國黨申請禁播《無限挑戰》「國會議員特輯」,據指自由韓國黨方面稱《無限挑戰》邀請咗政治立場與黨派相反嘅金賢雅議員任自由韓國黨嘅代表參加節目,實際上剝奪咗自由韓國黨通過節目發聲嘅權利,所以向法院申請禁播後日嘅特輯。

對於自由韓國黨嘅主張,《無限挑戰》節目組回應表示:「國會議員特輯主要探討國民關心嘅民生法案,演出節目嘅國會議員係根據民生問題嘅了解程度為準則去挑選,與各議員所屬嘅黨派政治傾向冇任何關聯,所以自由韓國黨嘅擔心純屬多餘。」

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170330/56499322
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞