[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
有冇人同我一樣一直覺得世亨同無挑格格不入
雖然佢存在話就話可以幫輕下大神
但每次佢一講野我就想skip
感覺佢做其他節目應該唔錯
但就係不應該在無挑
我試過要接受佢,但我都係唔鍾意佢呀
以前吉岩岩入去時,我都冇咁反感

你去屌劉在石啦
擺明在石係咁保佢兩兄弟
劉在石睇人真係完全冇眼光,之前又投光熙入黎
而家又去到邊都照住佢兩兄弟
最諷剌既就係因為光熙極廢先要加梁生入黎

唔知點解 好想駁你但真係爻吾刂
但就係不應該在無挑

你去屌劉在石啦
擺明在石係咁保佢兩兄弟

乜撚都入哂光熙數 不如話亨敦個病都關佢事啦好嗎
本身5人無挑就點都要加人,根本唔關做得好唔好事,
姐係無論個位係亨敦光熙世亨 or whoever 6MAN 是但一個,
就算而家梁生係比人感覺做得好好,金泰浩都講好左黎緊仲會加人
只係希望光熙唔好再返黎

唔想再聽地佢D膠笑
只係希望光熙唔好再返黎

唔想再聽地佢D膠笑

光熙真係
Old news左,原來Rm都要加梁氏兄弟
恭喜GARY
恭喜GARY

終於結婚 ,我們的吉呢
恭喜GARY

終於結婚 ,我們的吉呢

恭喜GARY

那些年既RM已經離我而去

希望Gil可以返無挑
但就係不應該在無挑

你去屌劉在石啦
擺明在石係咁保佢兩兄弟

乜撚都入哂光熙數 不如話亨敦個病都關佢事啦好嗎
本身5人無挑就點都要加人,根本唔關做得好唔好事,
姐係無論個位係亨敦光熙世亨 or whoever 6MAN 是但一個,
就算而家梁生係比人感覺做得好好,金泰浩都講好左黎緊仲會加人

當初除左光熙之外真係無咩邊個好揀
同埋個時光熙唔差 係後來愈做愈怯先咁無用

不過梁兩兄弟到底有咩背景 韓國最出名受歡迎既兩個綜藝都俾佢地入到
恭喜GARY

希望Gil可以返無挑

已經決定開始有兩個新人既rm就唔睇
恭喜GARY

希望Gil可以返無挑

已經決定開始有兩個新人既rm就唔睇

明白同尊重

將RM永遠都留係7012既回憶裡

我都可能以後唔會星期一就趕住睇,可能隔多幾日...隔到無其他更想睇既節目...隔到有一日....
【朴明秀妻子韓秀敏「劉在石,是讓現在的老公存在的人」】
朴明秀妻子韓秀敏在接受採訪時面對「對朴明秀妻子來說劉在石是?」的提問,回答到「是感謝的人。是比誰都要照顧我老公的人,兩位一起做的節目超過10年以上的有很多。可能使現在朴明秀的存在的人正是劉在石nim不是嗎」

翻譯 YJSCN 猴兒

【朴明秀妻子韓秀敏「劉在石,是讓現在的老公存在的人」】
朴明秀妻子韓秀敏在接受採訪時面對「對朴明秀妻子來說劉在石是?」的提問,回答到「是感謝的人。是比誰都要照顧我老公的人,兩位一起做的節目超過10年以上的有很多。可能使現在朴明秀的存在的人正是劉在石nim不是嗎」

翻譯 YJSCN 猴兒

明秀上世應該喺在石一樣嘅存在
張圖係明秀老婆
好年輕好正 韓妹咁
張圖係明秀老婆
好年輕好正 韓妹咁

唔係韓妹仲可以係咩

張圖係明秀老婆
好年輕好正 韓妹咁

唔係韓妹仲可以係咩

Btw 張相好似好幾年前架喇
張圖係明秀老婆
好年輕好正 韓妹咁

yes,非洲人都可以咁似韓妹
真係好正
張圖係明秀老婆
好年輕好正 韓妹咁

唔係韓妹仲可以係咩

我意思係好年輕
完全唔似生咗個女 仲要都七歲
張圖係明秀老婆
好年輕好正 韓妹咁

唔係韓妹仲可以係咩

我意思係好年輕

其實佢地老婆個個都幾靚下
特別係亨敦個位
張圖係明秀老婆
好年輕好正 韓妹咁

唔係韓妹仲可以係咩

我意思係好年輕

特別係亨敦個位

圖呢
google過但係幾年前不能作準
張圖係明秀老婆
好年輕好正 韓妹咁

唔係韓妹仲可以係咩

我意思係好年輕

特別係亨敦個位

圖呢
google過但係幾年前不能作準

前排黎左香港
張圖係明秀老婆
好年輕好正 韓妹咁

唔係韓妹仲可以係咩

韓妹咁

笑左出聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞