[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
幾年前開始追, 睇住成員出出入入
呢一刻真心想洪哲番嚟, 我覺得呢個timing真係唔錯
幾年前開始追, 睇住成員出出入入
呢一刻真心想洪哲番嚟, 我覺得呢個timing真係唔錯

亨敦扭計真係好cute
同埋佢扭下扭下咁跳舞

亨敦扭計真係好cute
同埋佢扭下扭下咁跳舞

洪哲,吉,如果真係覺得對唔住無挑
咁不如係依家有需要既時候,返嚟幫手

你咁講又有道理

集氣

好想再睇長期project
好笑又感動
仲記得睇划艇長期特輯喊到收唔到聲

好掛住dol+I同donny 快啲返黎

洪哲,吉,如果真係覺得對唔住無挑
咁不如係依家有需要既時候,返嚟幫手

你咁講又有道理

集氣

好想再睇長期project
好笑又感動
仲記得睇划艇長期特輯喊到收唔到聲

好掛住dol+I同donny 快啲返黎

而家睇返都覺得好笑

講咩

亨敦扭計真係好cute
同埋佢扭下扭下咁跳舞

仲有佢無限商社扭計話佢冇角色

講咩

有生之年可以見到合照
亨敦扭計真係好cute
同埋佢扭下扭下咁跳舞

仲有佢無限商社扭計話佢冇角色

EP幾

同埋一定係佢地最中立
我一早已經懶得再同呢班人嘈
我都覺得有心做,有誠意,有努力係緊要過成績同表現
呢點係無挑既根本核心價值,TYPICAL 無挑成員最需要既一樣元素

朴大叔除左自己突出果d 其他無挑都唔會睇播放

同埋一定係佢地最中立
呢點係無挑既根本核心價值,TYPICAL 無挑成員最需要既一樣元素

你自己做緊點同呀哥哥

同埋一定係佢地最中立

你自己做緊點同呀哥哥

笑死 咁都有得比

講咩

有生之年可以見到合照

會唔會有內幕

淨喺私下見返面已經
希望在石落足嘴頭叫洪哲返來
今日下午,光熙公開了入伍以來的第一張照片,素顏的他看上去好像跟平時沒什麼兩樣?而且五官立體堪比打了高光啊!

這張照片是忠清南道論山陸軍訓練所在官網上公開的,光熙和同期們站在一起,舉起右手敬禮。光熙是這個月13日入伍的,目前在第26連隊接受訓練,訓練五周後將以現役兵身份服兵役。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/92543
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞