[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
今日下午,光熙公開了入伍以來的第一張照片,素顏的他看上去好像跟平時沒什麼兩樣?而且五官立體堪比打了高光啊!

這張照片是忠清南道論山陸軍訓練所在官網上公開的,光熙和同期們站在一起,舉起右手敬禮。光熙是這個月13日入伍的,目前在第26連隊接受訓練,訓練五周後將以現役兵身份服兵役。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/92543

剪左個頭好睇好多

點解都仲喺好似咁濃妝

講咩

有生之年可以見到合照

會唔會有內幕

淨喺私下見返面已經
希望在石落足嘴頭叫洪哲返來
好少見佢地比人野生捕獲

試水溫

有生之年可以見到合照

會唔會有內幕

淨喺私下見返面已經
好少見佢地比人野生捕獲

試水溫

感覺大神唔係冇事都會搵人地既人

朴大叔之後出動埋大神,無挑又狂播佢經典野

洪哲已經無退路唔返黎
好想再回七個人既時代
好想再回七個人既時代

有生之年可以見到合照

會唔會有內幕

淨喺私下見返面已經
好少見佢地比人野生捕獲

試水溫

洪哲已經無退路唔返黎

快d返啦 感覺呢家個特輯係拖緊加人既時間

叫聲OPPA即刻返嚟

同埋一定係佢地最中立
我一早已經懶得再同呢班人嘈
我都覺得有心做,有誠意,有努力係緊要過成績同表現
呢點係無挑既根本核心價值,TYPICAL 無挑成員最需要既一樣元素

朴大叔除左自己突出果d 其他無挑都唔會睇播放

你自己做緊點同呀哥哥

笑死 咁都有得比

梁世亨估唔到都咁多人撐

佢應該係見到講睇唔睇節目呢樣野 當fum fact咁提下啫 咁都叫撐梁世亨?
唔好咁敏感啦

同埋一定係佢地最中立
我一早已經懶得再同呢班人嘈
我都覺得有心做,有誠意,有努力係緊要過成績同表現
呢點係無挑既根本核心價值,TYPICAL 無挑成員最需要既一樣元素

朴大叔除左自己突出果d 其他無挑都唔會睇播放

你自己做緊點同呀哥哥

笑死 咁都有得比

梁世亨估唔到都咁多人撐

佢應該係見到講睇唔睇節目呢樣野 當fun fact咁提下啫 咁都叫撐梁世亨?
唔好咁敏感啦

有生之年可以見到合照

會唔會有內幕

淨喺私下見返面已經
好少見佢地比人野生捕獲

試水溫

洪哲已經無退路唔返黎

睇定d先 希望愈大失望愈大
如果可以帶埋亨敦返就好
好想再回七個人既時代

全盛時期

淨喺私下見返面已經
好少見佢地比人野生捕獲

試水溫

洪哲已經無退路唔返黎

如果可以帶埋亨敦返就好

亨敦有病真係短期都唔會翻
今日下午,光熙公開了入伍以來的第一張照片,素顏的他看上去好像跟平時沒什麼兩樣?而且五官立體堪比打了高光啊!

這張照片是忠清南道論山陸軍訓練所在官網上公開的,光熙和同期們站在一起,舉起右手敬禮。光熙是這個月13日入伍的,目前在第26連隊接受訓練,訓練五周後將以現役兵身份服兵役。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/92543

剪左個頭好睇好多

點解都仲喺好似咁濃妝

Man左

淨喺私下見返面已經
好少見佢地比人野生捕獲

試水溫

洪哲已經無退路唔返黎

如果可以帶埋亨敦返就好

但佢而家又接好多節目 接得愈多就愈無餘力返無挑

淨喺私下見返面已經
好少見佢地比人野生捕獲

試水溫

洪哲已經無退路唔返黎

如果可以帶埋亨敦返就好

返住一個先都好 走左嗰三個我都好鍾意

剪左個頭好睇好多

點解都仲喺好似咁濃妝

Man左

原來佢都好靚仔

佢本身鬚根咁濃其實好適合行MAN D 既路線
佢肯麻甩D 對無挑都好D

淨喺私下見返面已經
好少見佢地比人野生捕獲

試水溫

洪哲已經無退路唔返黎

如果可以帶埋亨敦返就好

剪左個頭好睇好多

點解都仲喺好似咁濃妝

Man左

原來佢都好靚仔

佢本身鬚根咁濃其實好適合行MAN D 既路線
佢肯麻甩D 對無挑都好D

睇咗幾集真正的男人
好怕佢操操下甩D嘢出嚟

洪哲已經無退路唔返黎

如果可以帶埋亨敦返就好

依家見親吉都諗起未比人打過既男人
好想要個亨敦咁既妹
好想要個亨敦咁既妹

倒著說的男人

依家見親吉都諗起未比人打過既男人

伙伴特輯真係好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞