[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
留名
岩岩終於睇完2011歌謠祭
真係要追黎緊歌謠祭
睇完好想去

btw 我慢慢由以前集數開始睇緊
近排個特輯睇唔睇好
睇完怕無心追以前嗰啲集數...

歌謠祭我反而麻麻
吸引點係邊?

11 歌謠我覺得係最正

真心歌謠祭 11年係最高質
言之名至好好聽
MT好好笑 鄭亨敦同鄭在型呢pair真係由頭笑到尾

11歌謠祭係最高質x2
歌最好loop,嘉賓正
成輯集集都好好笑,尤其第一集揀嘉賓都笑死
靠睇無挑識左唔少韓國高質音樂人

睇咗無挑先識10cm hyukoh 玫瑰旅館
留名
真係要追黎緊歌謠祭
睇完好想去

近排個特輯睇唔睇好

歌謠祭我反而麻麻
吸引點係邊?

11 歌謠我覺得係最正

言之名至好好聽

11歌謠祭係最高質x2
歌最好loop,嘉賓正

10cm
留名
真係要追黎緊歌謠祭
睇完好想去

近排個特輯睇唔睇好

歌謠祭我反而麻麻
吸引點係邊?

11 歌謠我覺得係最正

言之名至好好聽

11歌謠祭係最高質x2
歌最好loop,嘉賓正

我最鍾意都係呢3隊
唔明點解咁都反梁 佢d反應節目效果姐
Haha 河咪一樣會 扮下鬥氣小朋友咁

唔中意就唔中意架啦

我想問有Zico mino果幾集hip hop主題係第幾集?

506 11月12日 偉大的遺產(1)
507 11月19日 偉大的遺產(2)
512 12月24日 一起稱讚吧 偉大的遺產(3)
513 12月31日 偉大的遺產(4)
真心驚訝佢地連個@都唔識打

連Haha都唔識

@係俊河啫 但老爹連機都唔識開 係咁㩒熄機

其實我覺得佢地呢下似假膠

連Haha都唔識

似係
老爹玩edm都要電腦啦

連Haha都唔識

似係
老爹玩edm都要電腦啦

一定扮啦
老爹識用電腦作曲
點會機都唔識開

佢唔係扮唔識開機 係因為個時網吧部機未俾錢所以開唔到
佢又唔識點俾錢
to be fair 無挑成十年咁多集點睇得哂
有d太前既都唔知邊到搵得返黎睇 而且佢都有其他節目要做
就算係haha 有d佢入伍個時無份既集數都唔會特登追返哂
之前做無挑兒go佢都唔知邊到係青春豆特輯既錄製場所

另外今集佢叫在石對住條叉電線講野個下又真係好搞笑

你去番工但係你連間公司基本背景都唔知
你都覺得冇問題? 我係老細一定屌到你飛天
大哥呀,拿著錢箱,明秀擲6呢D咁基本既野都唔去做功課?
又唔見光熙唔得閑去睇?
連呢D野都懶,我真係睇唔出你會幾有心機做呢個節目

掉返轉頭諗 就算光熙睇哂又點 你覺得佢做得好過梁咩
其實無挑好多特輯都好經典 佢有睇固然好同學到野 但我睇唔出佢唔知會有咩大影響
你入黎呢到做 知道而家既人事關係/走向/目前既狀況/有咩project搞緊 其實已經夠做

同埋佢而家位置只係算係實習/part time 無挑都無正式認證佢係member
可能隨時就byebye 點解要要求佢做埋呢d 以前junjin或者吉都未必會做啦
不過係唔鐘意就唔鐘意 所以無謂拗
我只不過中立咁睇 覺得佢無睇都無咩問題

又唔見光熙唔得閑去睇?

其實無挑好多特輯都好經典 佢有睇固然好同學到野 但我睇唔出佢唔知會有咩大影響
你入黎呢到做 知道而家既人事關係/走向/目前既狀況/有咩project搞緊 其實已經夠做

同埋佢而家位置只係算係實習/part time 無挑都無正式認證佢係member
可能隨時就byebye 點解要要求佢做埋呢d 以前junjin或者吉都未必會做啦

同你講梁唔撚做功課 你就話光熙做左都做唔好
九唔搭八 仲要話埋junjin同吉 痴撚線
其實有時會FF有一集佢地會突襲洪哲屋企迫佢回歸

我知無可能

我知無可能

我知無可能

Ok喎
5個唔夠人
好快會有消息
不過唔知係好定壞

又唔見光熙唔得閑去睇?

同你講梁唔撚做功課 你就話光熙做左都做唔好
九唔搭八 仲要話埋junjin同吉 痴撚線

我諗比起表現,有冇心做無挑重要十萬倍
如果連拿著錢箱都懶得睇既,你都係番屋企含撚算啦
唔好黎做無挑啦唔該

我知無可能

Ok喎

我知無可能

Ok喎

希望有

我知無可能

Ok喎

希望有

其實我覺得咁做唔出奇
無挑無野做唔出

連Haha都唔識

似係
老爹玩edm都要電腦啦

一定扮啦
老爹識用電腦作曲
點會機都唔識開

佢唔係扮唔識開機 係因為個時網吧部機未俾錢所以開唔到
佢又唔識點俾錢

假膠

我知無可能

Ok喎

希望有

其實我覺得咁做唔出奇
無挑無野做唔出

係真就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞