[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
btw可以同到佢地打機真係好撚有運 個雞蛋面包睇到節目唔知有咩感受

雞蛋面包仲要笑柒佢地

實開心死
其實有時會FF有一集佢地會突襲洪哲屋企迫佢回歸

我知無可能

Ok喎

希望有

其實我覺得咁做唔出奇
無挑無野做唔出

係真就好

去玩驢仔
見到個post推咁多頁
以為有大新聞
女漢子字幕組論壇上唔到
想要真正的男人全集
其實有時會FF有一集佢地會突襲洪哲屋企迫佢回歸

我知無可能

Ok喎

希望有

其實我覺得咁做唔出奇
無挑無野做唔出

係真就好

去玩驢仔

我仲成日睇完無挑之後諗如果洪哲係到佢會做咩
例如今集夾公仔個到 洪哲應該又會發哂狂咁夾

太掛住佢啦
to be fair 無挑成十年咁多集點睇得哂
有d太前既都唔知邊到搵得返黎睇 而且佢都有其他節目要做
就算係haha 有d佢入伍個時無份既集數都唔會特登追返哂
之前做無挑兒go佢都唔知邊到係青春豆特輯既錄製場所

另外今集佢叫在石對住條叉電線講野個下又真係好搞笑

你去番工但係你連間公司基本背景都唔知
你都覺得冇問題? 我係老細一定屌到你飛天
大哥呀,拿著錢箱,明秀擲6呢D咁基本既野都唔去做功課?
又唔見光熙唔得閑去睇?
連呢D野都懶,我真係睇唔出你會幾有心機做呢個節目

掉返轉頭諗 就算光熙睇哂又點 你覺得佢做得好過梁咩
其實無挑好多特輯都好經典 佢有睇固然好同學到野 但我睇唔出佢唔知會有咩大影響
你入黎呢到做 知道而家既人事關係/走向/目前既狀況/有咩project搞緊 其實已經夠做

同埋佢而家位置只係算係實習/part time 無挑都無正式認證佢係member
可能隨時就byebye 點解要要求佢做埋呢d 以前junjin或者吉都未必會做啦

同你講梁唔撚做功課 你就話光熙做左都做唔好
九唔搭八 仲要話埋junjin同吉 痴撚線

你覺得九五搭八就由佢 唔想拗 討論完就算

另外無鬧或者吉junjin既意思 除左在石最鐘意吉 都覺得佢做得好
btw可以同到佢地打機真係好撚有運 個雞蛋面包睇到節目唔知有咩感受

雞蛋面包仲要笑柒佢地

實開心死

我試過haha同junha直播個時用英文問野 但佢地淨係應講韓文既人
個下真係好有衝動想學韓文
5個唔夠人
好快會有消息
不過唔知係好定壞

之前都5個做左一排
不過真係唔想再搵其他人黎頂 會愈黎愈唔想睇
5個唔夠人
好快會有消息
不過唔知係好定壞

之前都5個做左一排

吉唔會返架喇 佢而家轉曬型 點會想做返以前個傻仔形象
亨敦又接咁多節目都唔返無挑 證明無挑俾佢個種壓力令佢唔想返
所以都係擺曬希望係洪哲度 瘋子快d返黎救無挑啦
btw有冇人有睇洪哲老爹個新節目 定未出街

出左啦 彩過第一集中字
5個唔夠人
好快會有消息
不過唔知係好定壞

之前都5個做左一排

無論如何都信洪哲同亨敦會返 亨敦之前無限商社都有話過一定要等佢好返返黎

我都覺吉好似無咩可能返 但我好鐘意傻更更 蜜罐子既吉
而家佢造型變到成個殺手leon咁...
5個唔夠人
好快會有消息
不過唔知係好定壞

之前都5個做左一排

出左啦 彩過第一集中字

老爹係咁問洪哲返唔返無挑
我想問有Zico mino果幾集hip hop主題係第幾集?

506 11月12日 偉大的遺產(1)
507 11月19日 偉大的遺產(2)
512 12月24日 一起稱讚吧 偉大的遺產(3)
513 12月31日 偉大的遺產(4)

入一入希望POST OK?
我想問有Zico mino果幾集hip hop主題係第幾集?

506 11月12日 偉大的遺產(1)
507 11月19日 偉大的遺產(2)
512 12月24日 一起稱讚吧 偉大的遺產(3)
513 12月31日 偉大的遺產(4)

入一入希望POST OK?

收到
有冇人覺得大叔們個個掛住隻公仔係個袋

好可愛
5個唔夠人
好快會有消息
不過唔知係好定壞

之前都5個做左一排

出左啦 彩過第一集中字

老爹係咁問洪哲返唔返無挑

口裏說不,心裏卻很

有冇人覺得大叔們個個掛住隻公仔係個袋

好可愛

個個都係低b大叔
(亂估)可以佢入黎做既角色就係咁
今集梁生係串但好笑喎

雞蛋面包仲要笑柒佢地

實開心死

我試過haha同junha直播個時用英文問野 但佢地淨係應講韓文既人
個下真係好有衝動想學韓文

俊河開LIVE 有用過英文同日文問候人
另外都同過香港巴絲打招呼

又唔見光熙唔得閑去睇?

其實無挑好多特輯都好經典 佢有睇固然好同學到野 但我睇唔出佢唔知會有咩大影響
你入黎呢到做 知道而家既人事關係/走向/目前既狀況/有咩project搞緊 其實已經夠做

同埋佢而家位置只係算係實習/part time 無挑都無正式認證佢係member
可能隨時就byebye 點解要要求佢做埋呢d 以前junjin或者吉都未必會做啦

我諗比起表現,有冇心做無挑重要十萬倍
如果連拿著錢箱都懶得睇既,你都係番屋企含撚算啦
唔好黎做無挑啦唔該

算數啦,對佢地黎講反梁一定係為反而反,一定係HATERS
同埋一定係佢地最中立
我一早已經懶得再同呢班人嘈
我都覺得有心做,有誠意,有努力係緊要過成績同表現
呢點係無挑既根本核心價值,TYPICAL 無挑成員最需要既一樣元素

又唔見光熙唔得閑去睇?

我諗比起表現,有冇心做無挑重要十萬倍
如果連拿著錢箱都懶得睇既,你都係番屋企含撚算啦
唔好黎做無挑啦唔該

算數啦,對佢地黎講反梁一定係為反而反,一定係HATERS
同埋一定係佢地最中立
我一早已經懶得再同呢班人嘈
我都覺得有心做,有誠意,有努力係緊要過成績同表現
呢點係無挑既根本核心價值,TYPICAL 無挑成員最需要既一樣元素

Agger 佢冇心做呢下真係
最搞笑係咩 係有人將佢冇誠意合理化
5個唔夠人
好快會有消息
不過唔知係好定壞

之前都5個做左一排

無論如何都信洪哲同亨敦會返 亨敦之前無限商社都有話過一定要等佢好返返黎

吉仲要同gary分咗公司 佢想專責培育新人 更加唔會無啦啦上呢種綜藝搞到自己音樂人形象冇曬 反而我期待吉上歌謠祭

掉番轉,其實吉比DONY 更容易番黎
吉之前已經係有動作要回歸,但係佢無辦法一個人番
(佢有種自己係所有事既始作俑者,所以咩都怪哂自己)
之前無商塔DONY ,但DONY 番唔到,所以就不了了之
早排大獎吉都跟埋去慶功
跟住同洪哲FOLLOW 埋99 (照道理無必要再理無挑野

反而亨敦係真心尷尬,媒體同觀眾道德上都唔逼得佢番

反正泰浩講明哂5人無挑就一定會加人,但唔會咁快實行住

有段幾有趣既記者訪問既側寫泰浩,
表明其實金泰浩其實好唔中意見到成員進進出出既新聞
因為唔中意個節目係靠1,2個成員而咸魚反生
呢點可以話係PD 既自尊心
不過當然,毫無疑問黎緊真係加人,9成都係加番洪哲
洪哲幾乎係無得揀
5個唔夠人
好快會有消息
不過唔知係好定壞

之前都5個做左一排

吉仲要同gary分咗公司 佢想專責培育新人 更加唔會無啦啦上呢種綜藝搞到自己音樂人形象冇曬 反而我期待吉上歌謠祭

掉番轉,其實吉比DONY 更容易番黎
吉之前已經係有動作要回歸,但係佢無辦法一個人番
(佢有種自己係所有事既始作俑者,所以咩都怪哂自己)
之前無商塔DONY ,但DONY 番唔到,所以就不了了之
早排大獎吉都跟埋去慶功
跟住同洪哲FOLLOW 埋99 (照道理無必要再理無挑野

反而亨敦係真心尷尬,媒體同觀眾道德上都唔逼得佢番

反正泰浩講明哂5人無挑就一定會加人,但唔會咁快實行住

有段幾有趣既記者訪問既側寫泰浩,
表明其實金泰浩其實好唔中意見到成員進進出出既新聞
因為唔中意個節目係靠1,2個成員而咸魚反生
呢點可以話係PD 既自尊心
不過當然,毫無疑問黎緊真係加人,9成都係加番洪哲
洪哲幾乎係無得揀

至少返左一個先 點解走嗰三個我都咁鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞