[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
【《無挑》「國民議員」特輯反映民意 多項提案準備中】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=326453

無挑真係一個影響力爆棚既綜藝節目
IN無挑 We trust

無挑效果
有冇人bigbang個集幾時出得上集冇下集

終於有人問 我等左好耐

下集應該掩咗

我都覺得唔會播係咪太悶比人 cut

bigbang下集即係咩
你指佢地岩岩comeback上個集?
睇黎haha真係好鐘意gd頂帽 拎左之後成日帶
梁世亨呢集到底做緊乜

佢呢集係扮演一個叻唔切黑人惜小丑,佢好成功

開始懷疑佢入無挑角式定位係咪就係呢樣

終於有人問 我等左好耐

下集應該掩咗

yes 個集算係訪談 之後應該有個包剪dup ver2 既game 但冇左件事

終於有人問 我等左好耐

下集應該掩咗

yes 個集算係訪談 之後應該有個包剪dup ver2 既game 但冇左件事

完全唔知有既
但正常難得請到完整bigbang應該會播架喎

到而家都仲有人問
都無拍到

到而家都仲有人問
都無拍到

真係唔知 姐係得半集 bigbang?

到而家都仲有人問
都無拍到

原來無拍到
我仲以為點解播得個一半

到而家都仲有人問
都無拍到

原來無拍到
我仲以為點解播得個一半

咁真係完得幾奇怪喎bigbang特輯

我記得明明cut到好似有下集咁
睇緊最新一集孕婦嗰到
明秀當時會唔會好唔開心
睇緊最新一集孕婦嗰到
明秀當時會唔會好唔開心

唔會, 因為未出事
朴寶劍個集拍之前都仲未有事
睇緊最新一集孕婦嗰到
明秀當時會唔會好唔開心

唔會, 因為未出事

好彩 仲要haha岩岩第2胎出世
睇緊最新一集孕婦嗰到
明秀當時會唔會好唔開心

唔會, 因為未出事

寶劍黎個時應該都未有事啦 見佢地個個係咁祝賀哈哈第2胎

未有事呀 ,上2個星期既事黎之麻
好似出事之後第2日就係星期四
睇緊最新一集孕婦嗰到
明秀當時會唔會好唔開心

唔會, 因為未出事

寶劍黎個時應該都未有事啦 見佢地個個係咁祝賀哈哈第2胎

未有事呀 ,上2個星期既事黎之麻
好似出事之後第2日就係星期四

老爹

到而家都仲有人問
都無拍到

原來無拍到
我仲以為點解播得個一半

咁真係完得幾奇怪喎bigbang特輯

我記得明明cut到好似有下集咁

我都記得cut到好似有下集咁
有冇人知點解下集會俾人cut/無拍到
Haha將與盧宏哲搭檔MBC試播節目《秘密綜藝研修院》
節目播出日期未定

梁生入咗crime scene3
第一次覺得因為梁生咁炆 畀返東民豆哥我

條友呢家大勢

中意打機第二嗰個
Haha將與盧宏哲搭檔MBC試播節目《秘密綜藝研修院》
節目播出日期未定

接咁多
返黎未

快D番黎啦

條友呢家大勢

中意打機第二嗰個

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞