[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
overwatch
我都好憎今日個梁世亨,
如果玩game 有呢D朋友,真心會好燥,
特別由打街霸開始
但其他都好笑嘅,
老爹今集性格好好,勁專心打機都CUTE
韓國D網吧依家靚撚到咁

請問有無巴絲有【真正的男人】全集高清中字
睇咗幾集覺得幾正

今集普通得嚟好好笑
睇完覺得香港d網吧好垃圾 咁多年都冇進步過
大富翁果度笑死 郁錯棋 在石隊某程因爲呢步而輸
但其他都好笑嘅,

雞爪打機

好好笑
今集好好笑
網吧個到D成員反應好q
但其他都好笑嘅,

雞爪打機

好好笑

俊河RIP
我發覺梁生有樣野真係幾濕鳩
俾你做一個咁有份量節目既MC,竟然完全唔做功課
條友真係一集以前既無挑都冇睇過就黎番工
光熙就算做得差都知佢有做preparation,UP得出明秀係成日擲到6,以前特輯D經典場面
梁世亨真係好撚串

無佢今集應該0笑點

唔係掛
梁世亨真係好撚串

無佢今集應該0笑點

唔係掛

0笑點又不至於 明秀幕幕都好笑
但梁囂完張柒個下真係幾好笑
梁世亨真係好撚串

無佢今集應該0笑點

唔係掛

我發覺梁生有樣野真係幾濕鳩
俾你做一個咁有份量節目既MC,竟然完全唔做功課
條友真係一集以前既無挑都冇睇過就黎番工
光熙就算做得差都知佢有做preparation,UP得出明秀係成日擲到6,以前特輯D經典場面

呢個真係 之前經典回顧佢竟然真係集集都冇睇過 每睇完一段就俾d罐頭反應 所以從來唔覺佢真係'有心'做無挑

呢樣真係好唔要得
我唔信佢會忙過大神,點可以拍節目唔做功課
到底有無腦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞