[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
gpark ig live
【naver綜合】[光熙「<無限挑戰>推薦接任者的話?EXO SUHO」]12日播出的<sectionTV演藝通信>中公開了對光熙的採訪.在採訪中,光熙表達了對<無限挑戰>成員們的感謝,對於記者「如果推薦接任者的話?」的問題,光熙說「EXO SUHO在電台說想成為(<無挑>)成員來著.不過判斷要由PD大人來下.」 ​​​​
【naver綜合】[光熙「<無限挑戰>推薦接任者的話?EXO SUHO」]12日播出的<sectionTV演藝通信>中公開了對光熙的採訪.在採訪中,光熙表達了對<無限挑戰>成員們的感謝,對於記者「如果推薦接任者的話?」的問題,光熙說「EXO SUHO在電台說想成為(<無挑>)成員來著.不過判斷要由PD大人來下.」 ​​​​

入左軍隊唔好返黎啦 永別

光熙真係唔討好

光熙真係唔討好

搵返洪哲返黎好過啦
多個Idol做乜

光熙真係唔討好

搵返洪哲返黎好過啦
多個Idol做乜

問下姐 都冇話真係搵

光熙真係唔討好

搵返洪哲返黎好過啦
多個Idol做乜

問下姐 都冇話真係搵

sorry 見到Exo激動左

光熙真係唔討好

搵返洪哲返黎好過啦
多個Idol做乜

問下姐 都冇話真係搵

exo班友邊有時間做固定

唔好提exo 世界大戰
利申:exol
年幾兩年無追無挑 究竟幾時先返嚟啊

光熙真係唔討好

搵返洪哲返黎好過啦
多個Idol做乜

問下姐 都冇話真係搵

exo班友邊有時間做固定

唔好提exo 世界大戰
利申:exol

呢度唔係kpop post 世咩大戰
再者你覺得連登呢度有幾多人會撐exo

所以咪話唔好提 因為有人撐(我)
Stop啦我唔係想嗌交 只係想停為免嗌交
韓國男團帝國之子成員、人氣綜藝節目《無限挑戰》嘅28歲主持光熙今日入伍,佢先到忠清南道論山陸軍訓練所報到,進行五周基礎軍事訓練後,就會以陸軍軍樂兵嘅身份當兵。

雖然光熙方面事前已講明會低調入伍,現場唔會有任何公開活動,不過今日佢現身時都有同現場傳媒打招呼,亦讓傳媒拍照。

韓國男團帝國之子成員、人氣綜藝節目《無限挑戰》嘅28歲主持光熙今日入伍,佢先到忠清南道論山陸軍訓練所報到,進行五周基礎軍事訓練後,就會以陸軍軍樂兵嘅身份當兵。

雖然光熙方面事前已講明會低調入伍,現場唔會有任何公開活動,不過今日佢現身時都有同現場傳媒打招呼,亦讓傳媒拍照。

http://hk.apple.nextmedia.com/enews/realtime/20170313/56420966
幾型
幾型

都話呢個頭仲好睇過佢之前個柒頭

依個頭睇落man左
但佢把聲同笑聲
jobs 個直播
老爹:你幾時返無挑
洪哲:依 .. 依家仲 ..

放送人盧弘哲和朴明秀日前於線上直播錄製的綜藝節目《JOBS》中,聊到了關於《無限挑戰》成員光熙入伍後,盧弘哲是否會回歸等相關話題,引發外界關注。

12日綜藝節目《JOBS》透過Facebook線上直播的方式進行了第三集節目錄製,網友們在看到盧弘哲和朴明秀的同框畫面,不禁想起了兩人在《無限挑戰》中的合作。

而朴明秀也替大家問了:光熙走了你是不是要回歸《無限挑戰》呢?不同於之前接受採訪問到該問題選擇笑而不答,這次盧弘哲簡短的說:現在還……。

聽到盧弘哲略為曖昧又不否認的簡短型回答,讓收看直播的粉絲們都興奮表示,不管何時都會期待他的回歸阿。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/92178
jobs 個直播
老爹:你幾時返無挑
洪哲:依 .. 依家仲 ..

希望個4集回顧可以令多d觀眾叫洪哲返屋啦
放送人盧弘哲和朴明秀日前於線上直播錄製的綜藝節目《JOBS》中,聊到了關於《無限挑戰》成員光熙入伍後,盧弘哲是否會回歸等相關話題,引發外界關注。

12日綜藝節目《JOBS》透過Facebook線上直播的方式進行了第三集節目錄製,網友們在看到盧弘哲和朴明秀的同框畫面,不禁想起了兩人在《無限挑戰》中的合作。

而朴明秀也替大家問了:光熙走了你是不是要回歸《無限挑戰》呢?不同於之前接受採訪問到該問題選擇笑而不答,這次盧弘哲簡短的說:現在還……。

聽到盧弘哲略為曖昧又不否認的簡短型回答,讓收看直播的粉絲們都興奮表示,不管何時都會期待他的回歸阿。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/92178

朴明秀其實好掛住以前嘅無限挑戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞