[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
梁生入咗crime scene3
第一次覺得因為梁生咁炆 畀返東民豆哥我

無豆哥 無東民

入個垃圾

擺睇

屌我都好鍾意豆哥
但都會照睇s3 始終啲cases正

仲有邊個?

btw 佢真係唔掂喎 入個要用腦既節目

導演 女王 金智勳 恩地

冇豆哥已經唔想睇

mola mola

無挑都Begin again啦

無豆哥 無東民

入個垃圾

擺睇

屌我都好鍾意豆哥

仲有邊個?

冇豆哥已經唔想睇

講到尾淨係想有豆哥姐
寧願要全西施 戇鳩得黎唔會黑人憎
但梁入黎一定又派膠又懶醒希望我唔好講中
btw係金智勳入咩?唔係李東旭咩

無豆哥 無東民

入個垃圾

擺睇

屌我都好鍾意豆哥

仲有邊個?

冇豆哥已經唔想睇

講到尾淨係想有豆哥姐
寧願要全西施 戇鳩得黎唔會黑人憎
但梁入黎一定又派膠又懶醒希望我唔好講中
btw係金智勳入咩?唔係李東旭咩

唔係李棟旭啦 我都想睇佢

mola mola

begin again好似係跟其他人去海外街頭唱歌表演? @音痴盧洪哲

mola mola

begin again好似係跟其他人去海外街頭唱歌表演? @音痴盧洪哲

有D節目係季播掛??

要返都應該起碼年中啦
放送人盧洪哲和歌手HAHA即將在MBC的最新試播綜藝節目《秘密綜藝研修院》合作,兩人在《無限挑戰》時期累積的好默契,在新節目會擦出什麼火花,令人期待。

10日MBC電視台相關人員透露,盧洪哲和HAHA確定出演MBC正在策劃中的實驗性綜藝節目《秘密綜藝研修院》,擔當PD表示節目仍在企畫階段,具體內容尚在討論中。

另外,盧洪哲和HAHA這對同歲朋友自出道以來就維持著好情誼,過去在《無限挑戰》中也曾以永遠的對手進行過對決,兩人會在新節目中展現哪些默契合作,引發好奇。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/93322

mola mola

點解真係唔肯返無挑
有冇睇共助7最新果集??

有明秀前manager出演

mola mola

點解真係唔肯返無挑

有冇諗過做翻無挑壓力要幾大先得

mola mola

點解真係唔肯返無挑

有冇諗過做翻無挑壓力有幾大先得

mola mola

點解真係唔肯返無挑

有冇諗過做翻無挑壓力有幾大先得

金泰浩而家引導緊觀眾齊齊比壓力洪哲一定要番無挑

我反而覺得洪哲多D 接JOB 係鋪緊路
同埋佢遍遍星期四無JOB
...
20170412 弘喆又又有一個新節目!!!
.
今次是跟嚴智苑一起主持的tvN節目《這家的人》,是一個介紹獨居的人的屋及生活及他們的故事,將於5月中開始播出,並已完成第一次錄影☺️
.
又來總結一下弘喆的節目,
【電台】MBC FM4U《Good Morning FM》
逢星期一至日早上06:00-08:00(香港時間)
.
【電視】JTBC《Jobs》
逢星期四20:30-21:50(香港時間)
.
【電視】XTM《F學分 工大哥》
逢星期一22:00-23:05(香港時間)
.
【電視】MBC《秘密綜藝研修院》
將於5月開始播出
.
【電視】tvN《這家的人》
將於5月中開始播出
.
【電視】JTBC《Begin Again》
將於6月開始播出

又多一個
多到..

佢套jobs搵都搵唔到黎睇
20170412 弘喆又又有一個新節目!!!
.
今次是跟嚴智苑一起主持的tvN節目《這家的人》,是一個介紹獨居的人的屋及生活及他們的故事,將於5月中開始播出,並已完成第一次錄影☺️
.
又來總結一下弘喆的節目,
【電台】MBC FM4U《Good Morning FM》
逢星期一至日早上06:00-08:00(香港時間)
.
【電視】JTBC《Jobs》
逢星期四20:30-21:50(香港時間)
.
【電視】XTM《F學分 工大哥》
逢星期一22:00-23:05(香港時間)
.
【電視】MBC《秘密綜藝研修院》
將於5月開始播出
.
【電視】tvN《這家的人》
將於5月中開始播出
.
【電視】JTBC《Begin Again》
將於6月開始播出

又多一個
多到..

全炫茂你唔好再帶壞洪哲啦!
幾時返嚟
【朴明洙客串《爸爸是女兒》 值1300萬韓元片酬?】

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1791&postID=327460
https://www.youtube.com/watch?v=JYV6erNT3YM

終於出 好耐之前啦
明秀演技有少少尷尬
https://www.youtube.com/watch?v=JYV6erNT3YM

終於出 好耐之前啦
明秀演技有少少尷尬

套野exact7ly 係日劇父女七日變
【' Radio Show ' 朴明秀 X HAHA ,' 麻浦區保安官 ' 和 ' 西來村乞丐 '的相聲】

在 ' Radio Show ' 中傳出了以' 麻浦區保安官 ' 活動中的HAHA的故事。

在13日播出的KBS Cool FM ' 朴明秀的Radio Show ' (以下簡稱 ' Radio Show ')中,DJ朴明秀與HAHA進行了電話連線並聊天。

當天,朴明秀對MBC ' 無限挑戰 ' 同事HAHA進行了電話採訪。朴明秀問HAHA,「你以麻浦區保安官的身份活動,在做什麼樣的活動啊?」

對此,HAHA說,「經常打招呼,而且如果有喝醉了摔倒的人就申報」。聽到這些的朴明秀反問,「不是精神正常的人都會做嗎?」

這樣一來,HAHA說自己和周邊的商人們溝通並相處。對此,朴明秀攻擊到,「不是聊天的同時得到免費的啤酒喝?你不是保安官,是乞丐吧?」

聽到這些的HAHA回答,「您好,西來村乞丐先生。」 引發了笑聲。

最後,HAHA對朴明秀說,「很神奇。因為打電話的時候哥沒有罵人,所以很神奇。」

聽到這些的朴明秀說,「所以可能瘋了。」 引發了爆笑

@ HA-ven愛河-河東勳中文首站

終於出 好耐之前啦
明秀演技有少少尷尬

句長對白好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞