[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
呢四集真係有好多洪哲
呢四集真係有好多洪哲

放送人盧弘哲和朴明秀日前於線上直播錄製的綜藝節目《JOBS》中,聊到了關於《無限挑戰》成員光熙入伍後,盧弘哲是否會回歸等相關話題,引發外界關注。

12日綜藝節目《JOBS》透過Facebook線上直播的方式進行了第三集節目錄製,網友們在看到盧弘哲和朴明秀的同框畫面,不禁想起了兩人在《無限挑戰》中的合作。

而朴明秀也替大家問了:光熙走了你是不是要回歸《無限挑戰》呢?不同於之前接受採訪問到該問題選擇笑而不答,這次盧弘哲簡短的說:現在還……。

聽到盧弘哲略為曖昧又不否認的簡短型回答,讓收看直播的粉絲們都興奮表示,不管何時都會期待他的回歸阿。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/92178

係咪有希望了
依家時機未最fit 不過都唔遠
老爹都問應該有機啦係咪
放送人盧弘哲和朴明秀日前於線上直播錄製的綜藝節目《JOBS》中,聊到了關於《無限挑戰》成員光熙入伍後,盧弘哲是否會回歸等相關話題,引發外界關注。

12日綜藝節目《JOBS》透過Facebook線上直播的方式進行了第三集節目錄製,網友們在看到盧弘哲和朴明秀的同框畫面,不禁想起了兩人在《無限挑戰》中的合作。

而朴明秀也替大家問了:光熙走了你是不是要回歸《無限挑戰》呢?不同於之前接受採訪問到該問題選擇笑而不答,這次盧弘哲簡短的說:現在還……。

聽到盧弘哲略為曖昧又不否認的簡短型回答,讓收看直播的粉絲們都興奮表示,不管何時都會期待他的回歸阿。

http://www.koreastardaily.com/tc/news/92178

係咪有希望了
依家時機未最fit 不過都唔遠
老爹都問應該有機啦係咪

老爹成日爆料 唔係佢應該都唔會講
呢四集真係有好多洪哲

洪哲真係好活躍,冇佢冇咁好睇😶
呢四集真係有好多洪哲

洪哲真係有化學作用
因為佢夠放 其他成日就比佢影響到都一齊癲
24小時歌謠小子
呢四集真係有好多洪哲

洪哲真係有化學作用
24小時歌謠小子

同埋追擊戰無左佢真係差好遠
呢四集真係有好多洪哲

洪哲真係有化學作用
24小時歌謠小子

之前唔知係邊度睇過一段說話
在石係一個可以令節目維持到一定質素既主持
而洪哲係一個會令節目再提升一個層次既主持
洪哲番黎啦
呢四集真係有好多洪哲

洪哲真係有化學作用
24小時歌謠小子

之前唔知係邊度睇過一段說話
在石係一個可以令節目維持到一定質素既主持
而洪哲係一個會令節目再提升一個層次既主持
洪哲番黎啦

話時話洪哲走咗幾耐
亨敦都好多鏡頭
亨敦最重要係有責任感=第2個在石
四大天王
吉少highlight但有都好好笑
haha就真係剪到無highlight咁濟
不過依年幾係靠佢撐住搵話題
super7
亨敦都好多鏡頭
亨敦最重要係有責任感=第2個在石
四大天王
吉少highlight但有都好好笑
haha就真係剪到無highlight咁濟
不過依年幾係靠佢撐住搵話題
super7

Haha係冇咩好突出既表現
但冇左佢做綠葉 其他成員邊有咁突出既角色
我都想番黎
我都想番黎

洪哲呢個痴線佬...
洪哲快d返黎呀
見上面有巴打講起haha
haha 真係一個好好嘅配角
當然比唔上大神咁好領導力 口才
冇俊河/明秀咁多話題
冇洪哲咁搶鏡咁痴線
冇亨敦四大天王/時裝感嘅話題性
當然表現好過吉
不過冇咗佢無挑/rm一定差好遠
佢成日撐住個場面keep住令人有話題講
super7變到而家咁佢真係付出好多
由其而家明秀表現冇以前咁突出
好多時都靠佢充撐場面

最後想講 洪哲快啲返黎啦屌你
3月18日晚6時20分,經過7個周整備期的MBC綜藝節目《無限挑戰》將正常播出。

節目整備期間,《無限挑戰》製作組和成員們都可以喘一口氣,經過充分的會議討論,商定今年《無限挑戰》的製作方向。此外,製作組也充分聆聽成員們的意見,想辦法填補光熙服兵役留下的空白。

據悉,《無限挑戰》重新歸來後首次節目主題是「對決!可有可無」。節目中,成員們將從平日裡喜歡做的小遊戲開始對決,求勝心強的成員會接連提出其他遊戲方案,上演無休止的對決。此外,節目中還會毫無保留地播出成員們在休整期是如何度過的內容。(責編:邵天翔)<全星網>

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=319978
3月18日晚6時20分,經過7個周整備期的MBC綜藝節目《無限挑戰》將正常播出。

節目整備期間,《無限挑戰》製作組和成員們都可以喘一口氣,經過充分的會議討論,商定今年《無限挑戰》的製作方向。此外,製作組也充分聆聽成員們的意見,想辦法填補光熙服兵役留下的空白。

據悉,《無限挑戰》重新歸來後首次節目主題是「對決!可有可無」。節目中,成員們將從平日裡喜歡做的小遊戲開始對決,求勝心強的成員會接連提出其他遊戲方案,上演無休止的對決。此外,節目中還會毫無保留地播出成員們在休整期是如何度過的內容。(責編:邵天翔)<全星網>

http://www.allthatstar.com/view.php?action=1795&postID=319978

接連提出其他遊戲
諗起老爹火車遊戲大全
好想洪哲返黎 同埋吉
亨敦就應該真係無咁快 前排先話正式下車
我覺得吉 最好笑個集應該係《守護地球》
佢地扮外星人同地球人類鬥
最好笑係佢地同男偶像挑機鬥食辣
慢慢加辣味素 最後得返吉同男星惡鬥
最後吉唔小心加完hi到係自己手
之後好順手Lam左手上d辣味素 頂唔順輸左
笑到我就快死
大家一齊集氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞