[無限JJ]韓國綜藝節目-無限挑戰(4)

875 回覆
32 Like 7 Dislike
扮比梁踢到嗰條友笑到我
想問而家有咩途徑可以睇到最新集數?

我用viutv睇

前幾頁我好似貼左小漫link
定隔離rm post貼既 唔係好記得
琴日河秀錫錫個幕睇到我硬哂,狗沖整左張gif 然後無限loop左15分鐘

我研究過架啦
俊河好少主動咀老爹,佢成日嫌老爹污糟同口水多,所以俊河肯主動BOBO 的話都係出自真心

一般黎講河秀BOBO多數都係明秀主動,不過次次都係有動機,例如明秀會為左偷俊河個錢箱而咀佢

好中意佢地咁SWEET 既關係
揾唔到人不如金泰浩上啦
打電話叫泰浩踢波笑死我

雨天特輯好似都試過
打電話叫泰浩踢波笑死我

雨天特輯好似都試過

得返5個人啦你早啲返嚟
打電話叫泰浩踢波笑死我

雨天特輯好似都試過

得返5個人啦你早啲返嚟

你個名
贏咗貪刀俾人逆轉
打電話叫泰浩踢波笑死我

雨天特輯好似都試過

得返5個人啦你早啲返嚟

你個名

overwatch就係繼dj之後我嘅第2人生
揾唔到人不如金泰浩上啦

ok喎 學佢地話齋 首先樣合格

完全無違和
揾唔到人不如金泰浩上啦

ok喎 學佢地話齋 首先樣合格

完全無違和

條友本身又有幽默感 志浩個生日做密碼
俊河:你地有野唔係搵在石傾架咩
金pd:係
金pd成日好似畀成員撚咁
金pd成日好似畀成員撚咁

泰浩係無挑之一 樣都match
梁生今集好Q多野講. 煩到
http://www.bilibili.com/video/av4166544/

第100期開波首歌好洗腦 好多回憶
在石真係好撚完美 睇佢射擊睇到

型到
一開始真係唔知佢咁勁 全中之餘加埋個slowmo鏡頭
真係型到漏
但係之後佢實戰炒晒粉就笑到pk

型到
真係型到漏

真係流哂口水
佢之前rm踢明星賽個罰球又係好撚型

明秀突然射中兩下都

型到
真係型到漏

d成員射中左個下個串柒柒樣慢鏡shot, 笑到仆街

俾人串除左主持之外無樣掂真係笑到碌地
再加上佢地幾個本身個關係咁好
換着其他人講同一番說話都唔會咁好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞